RATKAISUKONSULTTI Tietoturvapalveluihin

post_image

Fujitsu on johtava japanilainen ict-yritys, joka tarjoaa laajan valikoiman teknologiatuotteita sekä ict-ratkaisuja ja -palveluja. Noin 155 000 fujitsulaista palvelee asiakkaita 100 maassa. Hyödynnämme kokemustamme ja ict:n mahdollisuuksia muokataksemme tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa. Suomessa Fujitsu on kolmanneksi suurin ict-palveluiden toimittaja ja palveluksessamme työskentelee 2 500 ihmistä.

Enterprise & Cyber Security -yksikkömme vastaa tietoturvaliiketoiminnasta Nordic-alueella ja toimii osana Fujitsu EMEIAn vastaavaa liiketoimintaa. Tavoitteenamme on turvata palvelujemme avulla asiakkaidemme liiketoimintaa ja kasvattaa Fujitsun asemaa markkinoilla. 


Haemme nyt

RATKAISUKONSULTTIA TIETOTURVAPALVELUIHIN

Ratkaisukonsulttina rakennat asiakkaillemme uuden sukupolven tietoturvaratkaisuja ja -palveluja, joissa hyödynnetään omaa ja kumppaneidemme laajaa teknologia- ja palvelutarjontaa. Työskentelet nopeasti kasvavalla alalla, jossa työlläsi on merkitystä, ja saat myös mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi.

Tehtävässä toimit myynnin tukena ja konsulttina valmistelemassa ja määrittämässä asiakkaalle sopivaa ratkaisumallia. Olet osa Fujitsun eurooppalaista tietoturvayksikköä, jossa teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan, myynnin, palvelutuotannon, yhteistyökumppaneiden ja kansainvälisten kollegoiden kanssa. Osallistut myös uusien palveluiden määrittelyyn ja suunnitteluun palvelukehitystiimin kanssa.

Sinulla on kokemusta ja näkemystä organisaatioiden tietoturvallisuuden kehitystarpeista. Tunnet uuden sukupolven tietoturvateknologiat ja -palvelut sekä alan standardit ja vaatimukset. Tiedät mikä on olennaista asiakkaan tietoturvallisuuden kehittämisessä ja millä ratkaisukokonaisuudella saadaan paras hyöty.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset

  • innostusta ja halua kehittyä tietoturvallisuuden ammattilaisena
  • rohkeaa, myönteistä ja avointa asennetta
  • taitoa tuoda innostavasti esiin palvelun tai ratkaisun hyödyt niin tietoturva-asiantuntijoille kuin liiketoimintajohdolle
  • kokemusta ja näyttöä vastaavista tehtävistä
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • taitoa esiintyä ja dokumentoida vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi 

Arvostamme myös määrätietoista työskentelytapaa, jolla ratkaiset vaikeatkin haasteet ja saavutat tavoitteesi. Viihdyt asiakaspalvelutehtävissä ja olet innokas ja halukas luomaan oman menestyksesi tietoturvallisuuden parissa. Kokemus kansainvälisistä hankkeista, ruotsin kielen taito ja tietoturvasertifikaatit katsotaan myös eduksi.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän, laajan kansainvälisen tietoturva-ammattilaisten yhteisön sekä mahdollisuuden kehittyä ja luoda tulevaisuutesi Fujitsun organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Arola, p. 044 712 6969 tai petteri.arola(at)fi.fujitsu.com.

Jätä hakemuksesi ja CV 4.3.2018 mennessä hakulomakkeemme kautta.

Hakuaika: 9.2.2018 - 4.3.2018

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus RATKAISUKONSULTTI Tietoturvapalveluihin
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Fujitsu Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tietoturva
 

Fujitsu Finland Oy:n muita rekryilmoituksia