logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ratkaisukonsultti, Dynamics 365 Customer Engagement (markkinointi)

post_image

RekryilmoitusTunnetko intohimoa asiakaskokemuksen kehittämiseen teknologia-alustaan perustuvien viestintäratkaisujen avulla, olet työskennellyt ketterissä projekteissa menestyksekkäästi ja sinulla vahva näkemys siitä, miten digitaaliset viestintäratkaisut hyödyntävät asiakkaidemme toimintaa? Haemme markkinointiratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta, Dynamics 365 teknologiasta ja asiakastyöstä kiinnostunutta markkinointikonsulttia.

Accountor Enterprise on johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme kasvuyritys ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Dynamics 365 -markkinointikonsulttina vastaat projektiemme viestintäratkaisujen suunnittelusta ja osin myös toteutuksesta. Projekteissa markkinointi käsittää asiakaspolkujen rakentamista Dynamics 365 sidonnaisia teknologioita hyödyntäen. Näissä poluissa usein yhdistellään elementtejä asiakasportaaleista, automaattisesta viestinnästä, kyselyistä ja raportoinnista. Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita: Dynamics Customer Engagement, Dynamics Portals, Click Dimensions, MS Social Engagement, Apsis, Voice of the Customer, Dynamics Marketing ja Power BI. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen kaikilla osa-alueilla, mutta kokemus edellä mainituista teknologioista on ehdotonta plussaa. Olet osa noin 60 asiantuntijan tiimiä. Sinua tukee projektin koosta riippuen projektipäällikkö, yksi tai useampi ratkaisukonsultti, kehittäjä, tekninen arkkitehti ja testausarkkitehti. Toivomme, että olisit aktiivinen osa myös yrityksemme markkinointikäytäntöjen kehitysryhmää ja olet viemässä meidän toimintaa yhdessä eteenpäin.

Meidän nykyisiä referenssejä ovat mm.

- Suomen Lakimiesliiton portaali https://jasenportaali.lakimiesliitto.fi/0

- Porvoon kaupunki https://uusi.eporvoo.fi/fi-FI/

Voit myös käydä lukemassa markkinointiasiantuntijamme Mikko Bergin mietteitä hänen blogistaan

https://www.accountorenterprise.fi/2017/10/05/crm-ja-markkinoinnin-automaatio-samassa-jarjestelmassa-unohda-integraatiosotku/

Haluamme tarjota hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä esimerkiksi johtavaksi markkinointikonsultiksi, jolla on vastuu yrityksemme markkinointitoteutusten kehittämisestä ja haastavista toteutuksista. Emme halua myöskään sulkea pois muita kehityspolkuja esimerkiksi projektipäällikön tai palvelupäällikön suuntaan. Tulevina työkavereina odotamme, että sinulla on ketterä- ja vesiputousmallit hanskassa. Loistavaa olisi, jos sinulla on takataskussa myös markkinointi- tai Microsoftin sertifikaatteja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostuneella suhtautumisellasi tempaat muut mukaasi. Sinulta löytyy aloitekykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ulosantia suomen ja englannin kielellä.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa 27.8. klo 13-14 tai 30.8 klo 14-15 Head of Projects Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068. Täytä hakemus 9.9 mennessä osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.8.2018 - 9.9.2018
Sijainti: Espoo, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikkasi voi olla Espoossa, Tampereella tai Turussa, lisäksi etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/MepRekry/Application/Index/177/
Yhteydenotto: info@accountorenterprise.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Teknologia

Microsoft

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Microsoft 365
Dynamics 365
ClickDimensions
Power BI

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku