Python ohjelmistokehittäjä

post_image

Andersin vauhdikas kasvu jatkuu ja haemmekin nyt joukkoomme innostuneita Python-kehittäjiä tiimiemme vahvistamiseksi Helsinkiin ja Turkuun. Meillä pääset mukaan moniin erikokoisiin hankkeisiin, jotka parantavat yritysten kilpailukykyä ja tuovat sadoille tuhansille suomalaisille helpotusta sähköiseen asiointiin.


Mitä toivomme sinulta?

Olet kokenut ohjelmoija ja sinulla on kokemusta Web-kehitykseen soveltuvista ympäristöistä, kuten Django, Flask tai Ruby on Rails tai joku muu yleisesti käytetty framework, etkä pelkää tulla Andersille koodaamaan Pythonia. Rakastat eleganttia koodia, jota on helppo ylläpitää ja jatkokehittää. Tunnet lisäksi JavaScriptin ja sen uudet tuulet kuin omat taskusi (tai paremminkin), etkä kavahda CSS:n tai HTML:n kirjoittamista. LESS, SASS, jQuery ja ES6 ovat kaikki sinulle tuttuja sanoja, ja olet käyttänyt Reactia, Angularia, Knockoutia, Emberiä tai muuta vastaavaa kirjastoa. Nautit myös hyvin ja huolella testatusta koodista ja kehität ohjelmistoja ketterästi vaikka unissasi. 

Sijainti: Helsinki, Turku

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: riku@anders.fi

Rekryilmoitus Python ohjelmistokehittäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Anders Innovations Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Projektinhallinta
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Angular
Django
React
Ruby on Rails
Javascript
Python
 

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia