Palvelupäällikkö / Service Manager

post_image

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation mahdollisuuksista. Muotoilemme, rakennamme ja huolehdimme digitaalisesta tulevaisuudesta. Meillä kaikilla on intohimo ja kiinnostus teknologioita kohtaan, minkä myötä työyhteisössämme vallitsee hauska, luova ja innostava ilmapiiri. Kehitämme huomisen digipalveluita jo tänään. Väitämme, että olet tänäänkin käyttänyt kehittämiämme ja ylläpitämiämme palveluita, joten meillä pääset kehittämään loppukäyttäjille näkyvien, suosittujen ja tunnettujen yksityisen sekä julkisen puolen palveluja. Cybercomilla olet mukana kanssamme kehittämässä Suomen tulevaisuutta. 


Etsimme sinua: 


Palvelupäällikkö / Service Manager!


"Haluatko pistää asiat tapahtumaan ja tarjota huippuluokan palvelua avainasakkaillemme? Tule palvelupäälliköksi tiiviiseen PP-tiimiin." -Cybercomin PP

Image uploaded from iOS - Copy (2).jpg


PALVELUPÄÄLLIKÖN ARKEA 


Nyt tarvitsemme kokemusta ja näkemystä siitä, miten avainasiakkaallemme tarjotaan parasta mahdollista palvelua!

Haluatko olla digitaalisen huomisen tekijä - Maker of Tomorrow? Tässä roolissa pääset vaikuttamaan huomisen näkyvimpien palveluiden kehitykseen ja sen organisointiin. Pidätkö haasteista, siis niistä oikeista? Palvelupäällikkönä pääset ratkomaan näitä haasteita niin asiakkaidemme kuin asiantuntijoidenkin kanssa. Vauhtia ei tule puuttumaan, mutta sen kiihdyttäminenkin on suotavaa. 


Ihmiset - digiratkaisut - laatu -- pidätkö näistä? Palvelupäällikkönä pääset vastaamaan siitä, että pyhä kolminaisuus toimii ja asiakkaamme saavat odotukset ylittävää palvelua. Palvelupäällikkönä pääset siis työskentelemään yhdessä tai useissa projekteissa ja vastuullasi on paljon liikkuvia osia, joiden hoitamisella varmistat asiakkuuden ja projektien tehokkuuden sekä toimintatapojen jatkuvan parantamisen.

 

Tässä roolissa pääset olemaan mukana Suomen merkittävimpien verkkopalveluiden rakentamisessa. Tarvitsemme tiimiimme palvelupäällikön, joka saa asiat tapahtumaan ja pitää pään kylmänä tiukoissakin tilanteissa. Tule mukaan palvelupäällikkötiimiin vastaamaan siitä, että asiakkaiden kanssa sovitut asiat todellakin tapahtuvat ja homma toimii. 

 

ODOTUKSEMME SINULLE 


Jos olet tottunut huolehtimaan ison tiimin toiminnasta IT-monitoimittajaympäristöissä ja osaat yhdistää siihen asiakkaan vaatimukset, toiveet ja tarpeet - olet juuri oikea henkilö tähän rooliin. 


Odotamme sinulta ennen kaikkea motivoitunutta, innostunutta ja uteliasta luonnetta IT-alaa, asiakkaden kanssa toimimista sekä projektityötä kohtaan.  Ymmärrys IT-palveluliiketoiminnasta ja verkkopalvelujen kehityksestä on myös oleellista tehtävässä menestymiselle. Aito kiinnostus ja innostus IT-alaa kohtaan ovat myös merkityksellisessä roolissa valintakriteereissämme?.


Tullaksesi valituksi sinun ei tarvitse olla kaiken nähnyt konkari, mutta työkokemusta esimerkiksi projektityöntekijän, asiakkuusvastaavan, koordinaattorin tai muun vastaavanlaisen työn roolissa tarvitset. - toteutuvatko edellämainitut kohdallasi? Jos kyllä, lue vain rohkeasti eteenpäin. 


MIKSI CYBERCOM?


Cybercomilla sinua odottavat asiantuntevat ja mukavat työkaverit, modernit toimitilat Helsingin ja Tampereen ytimessä sekä kattavat henkilöstöedut, esimerkiksi laaja vapaa-aikaakin koskettava sairauskuluvakuutus ja sekä lounas-, liikunta- ja kulttuurietuudet. Cybercomin kulttuuri on innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen, joten sinulle avautuvat laajat mahdollisuudet ammatilliseen kehitykseen.


Cybercom yrityksenä on pohjoismainen ja pääkonttorimme sijaitsee Ruotsissa, Tukholmassa. Suomessa sijaitsemme Helsingin keskustassa ja Tampereella aivan rautatieaseman vieressä. Tekemisemme on kokonaisvaltaista IT-palvelujen tuottamista asiakkaillemme advisory vaiheesta, implementoinnin kautta aina ylläpitopalveluihin asti. 


Olemme huomanneet, että seuraavanlaiset ammattilaiset loistavat meillä Cybercomilla:

  • Intohimoinen halu oppia ja kehittyä kollegoilta ja asiakkailta
  • Viihdyt työilmapiirissä, joka on rento ja epävirallinen
  • Luonteva kommunikointi ammattilaisten sekä ei-niin teknisten ammattilaisten kanssa
  • Elämääsi kuuluu mielenkiintoisen työn lisäksi myös vapaa-aikaa
  • Arvostat työnantajaa, joka auttaa kehittymään ja vie sinua urallasi eteenpäin


Mikäli haluat tietää lisää, minkälainen yritys Cybercom on - parhaiten pääset seuraamaan meininkiämme kotisivuiltammeYoutube-kanavaltammeFacebook-sivultammeTwitteristämme sekä Instagramistamme!


HAKUOHJEET


Hakemuksesi voit lähettää tähän tehtävään torstaihin 5.4.2018 mennessä. Hakuaikataulu tehtävään on tiukka, koska emme malta odottaa pidempään uuden työkaverimme saapumista tiimiimme! 


Mikäli kiinnostuit tästä hienosta mahdollisuudesta päästä mukaan porukkaamme, lähetäthän hakemuksesi mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä, kuitenkin viimeistään pääsiäisen jälkeen 5.4.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä.


Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoijamme Karoliina Heikkinen puhelimitse 0503042682 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@cybercom.com


Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 


Hakuaika: 27.3.2018 - 5.4.2018

Sijainti: Helsinki

Tarkennettu sijainti: Urho Kekkosen katu 2c, 00100 Helsinki (Kampin Huippu toimistorakennus)

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: karoliina.heikkinen@cybercom.com

Rekryilmoitus Palvelupäällikkö / Service Manager
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
Asiantuntijapalvelut
IT
palvelupäällikkö

Cybercom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia