Ohjelmoija/ lopputyön tekijä

Oscar Software Oy on yritysten korkeatasoisiin tietojärjestelmiin erikoistunut Suomen nopeimmin kasvava toiminnanohjauksen palvelutalo, joka toimii Tampereella, Raisiossa ja Vantaalla. Oscar toimittaa markkinoiden parhaita ERP -ratkaisuja ja -palveluita teollisuuden, tukkukaupan sekä huolto- ja palveluliiketoiminnan tarpeisiin sekä tarjoaa asiakasyrityksilleen kattavia taloushallinnon palveluja. Ratkaisujamme käyttää päivittäin noin 800 yritystä ja palveluksessamme työskentelee yli 100 IT:n ja taloushallinnon ammattilaista. Lisätietoa meistä löydät Internet-sivuiltamme www.oscar.fi.


Haemme tietotekniikan opiskeluissaan loppusuoralla olevaa opiskelijaa Tampereelle aluksi osa-aikaiseen tehtävään


OHJELMOIJAA/LOPPUTYÖN TEKIJÄÄ


Oletko vastavalmistunut tai opintojesi aivan loppuvaiheessa oleva ohjelmisto-alan osaaja ja haluat kehittyä tulevaisuuden ohjelmointiguruksi? Etsimme nyt ohjelmoijaa ERP järjestelmien pariin vakituiseen työsuhteeseen kasvamaan huippuosaajaksi!

Tulet jäseneksi kehitysprojektiin, jonka keskeinen työväline on Power Builder. Käytät PowerScriptiä ja SQL:a ohjelmoinnissa ERP tietojärjestelmien parissa. Pääset kehittämään tuotteisiin uusia ominaisuuksia ja moduuleja sekä ylläpitämään niitä.


Mahdollisen lopputyöntyön aihetta emme ole tarkasti rajanneet, mutta toivomme sen suuntautuvan ko. projektin ohjelmointiin liittyvän aiheen lisäksi esimerkiksi pilvipalveluiden tuottamiseen tai vaikkapa tekniseen käyttötukeen.


Työ sopii uskoaksemme hyvin tietojenkäsittelyn opiskelijalle, jonka opintosuunnitelmassa on varaa noin 2-3 päivän viikkotyöaikaan. Viikoittaisen työn voi nivouttaa joustavasti opiskeluiden lomaan pätkissä, mutta kuitenkin päivittäin toimistoaikana klo 8.00 -16.30 väliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Veikko Perttuli, 040 745 1415. Lähetä hakemuksesi viimeistään 8.11.2017 osoitteeseen veikko.perttuli@oscar.fi

Hakuaika: 1.1.1970 - 8.11.2017

Sijainti: Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: veikko.perttuli@oscar.fi

Rekryilmoitus Ohjelmoija/ lopputyön tekijä
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Oscar Software Oy:n kotisivulle

Oscar Software Oy:n muita rekryilmoituksia