OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

post_image

Haemme Helsingin tai Oulun toimipisteeseemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

vähittäiskaupan alan järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön. Tarjolla on mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä Fujitsun suunnittelemien, toteuttamien, ylläpitämien ja tukemien myymälä- ja myymäläketjujärjestelmien parissa. Tässä on mahtava tilaisuus päästä eturiviin näkemään ja vaikuttamaan kaupan järjestelmien kehitykseen yhdessä alan huippuosaajien kanssa. 

Asiakkainamme ovat suurimmat suomalaiset kaupan alan toimijat ja olemme mukana myös kansainvälisissä hankkeissa. Ratkaisumme ovat usein asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta erittäin kriittisiä.  

Tehtävässä vastaat Microsoft-teknologioiden päälle rakennettavien sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut ratkaisujen määrittelyyn, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Toivomme sinulta

·        soveltuvaa alan korkeakoulutason / AMK -loppututkintoa tai voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa

·        nykyaikaisten sovelluskehitysvälineiden, -ympäristöjen ja -tekniikoiden tuntemusta ja osaamista

·        sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan monikansallisessa osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Pääset näköalapaikalle kehittämään vähittäiskaupan järjestelmiä suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antavat Arto Rantala, p.050 565 0639, arto.rantala(at)fi.fujitsu.com) ja Kari Hilo, p. 045 7880 9540, kari.hilo(at)fi.fujitsu.com. Hae tehtävää viimeistään 25.helmikuuta!

Hakuaika: 15.2.2018 - 25.2.2018

Sijainti: Helsinki, Oulu

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Fujitsu Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Ohjelmistokehitys
 

Fujitsu Finland Oy:n muita rekryilmoituksia