logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistosuunnittelija, full-stack

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt Aition projektitiimiin ohjelmistosuunnittelijaa. Voit olla työurasi alussa tai jo kokeneempi tekijä.

Projektitiimimme toteuttaa asiakaskohtaisia räätälijärjestelmiä. Uutena tekijänä pääset mukaan käynnistymässä olevaan jatkokehitysprojektiin, jossa kehitettävät uudet ominaisuudet perustuvat mm. paikkatiedon vahvaan hyödyntämiseen.

Projektissa kehitettävä järjestelmä on Aition toteuttama, joten meillä on siitä maailman paras osaaminen. Sen myötä sinäkin pääset nopeasti tosi toimiin!

Saat tukevaa devaustukea nykyisiltä tiimiläisiltä. Toteuttamasi koodit mergetään masteriin pull requestien myötä, joten saat myös rakentavaa palautetta ja samalla koko tiimin osaaminen kasvaa!

Projektitiimimme on hyvin itseohjautuva. Työkalut ja teknologiat ovat tiimin valittavissa. Organisaatiomme on matala ja istumme koko porukka samassa tilassa – päätösten teko on nopeaa!

Asiakkaana projektissa on suuri ja ketteryyttä arvostava organisaatio, jonka avainkumppanina toimimme. Tulevaisuus näyttää positiiviselta!

Tiimin jäsenet juttelevat suoraan asiakkaan kanssa uusista vaatimuksista ja tarpeista. Laitamme asiantuntijuutemme hyötykäyttöön ja helpotamme asiakkaidemme arkea!

Siinäpä tiivistelmä tiimistä ja tilanteesta, johon toivomme löytävämme uuden tekijän. Tsekkaa myös näiden linkkien takaa, mitä mieltä työntekijämme Aleksi ja Mari ovat meidän meiningistä.

Pääteknologiamme ovat Java ja Spring. Myös .NET ja C# -tausta on soveltuva tähän tehtävään, silloin pääset ottamaan myös Java-teknologiat haltuun.Muita käytössämme olevia teknologioita ovat mm. HTML5, AngularJS, Bootstrap, paikkatietoteknologiat, Python, JRebel, JUnit ja Git. Myös AWS-palvelut ovat tulossa osaksi meidän arkea. Suosituin IDE meillä on nyt IntelliJ, muitakin saat käyttää.

Anna vahvuuksiesi näkyä ja lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen: rekry@aitiofinland.com. Lisätietoa voi myös kysyä Arto Juvoselta 040 779 2382. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.

Aitio Finland Oy on jyväskyläläinen tietojärjestelmäratkaisuja toimittava ohjelmistotalo ja olemme positiivisessa kasvussa. Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa. Haeppa meille!

Pinterest
Aitio Finland Oy

Tietoja

Hakuaika: 1.2.2018 - 31.3.2018
Sijainti: Jyväskylä
Tarkennettu
sijainti:
Työskentelemme yhdessä saman katon alla Jyväskylässä, mukavissa Innova 2:n tiloissa.
Linkki: http://www.aitiofinland.com/rekry/
Yhteydenotto: rekry@aitiofinland.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Aitio Finland Oy:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Paikkatieto GIS
Webkehitys

Teknologia

Angular
Java
Javascript

Aitio Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Aitio Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku