Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Helsinkiin

post_image

Meillä painetaan hommia intohimolla. Urheat koodarimme ratsastavat pelkäämättömästi teknologian aallonharjalla ilman henkseleitä, tavoitteenaan olla mukana rakentamassa parempaa huomista. Jätämme pönöttämisen suosiolla muille puhaltaessamme yhteen hiileen pilke silmäkulmassa. Jos ei osaa, niin sitten opitaan yhdessä – aina saa apua, jos sitä tarvitsee. Olemme vakaa asiantuntijaorganisaatio, jossa hypetetään sillä tavalla sopivasti.  


Cybercom yrityksenä 

Olemme IT-alan palveluyritys, jonka asiakaskunta koostuu monien eri alojen toimijoista. Asiantuntijuutemme pyrkii vastaamaan huomisen tarpeisiin: Makereidemme osaaminen on laaja-alaista pallottelua esimerkiksi IoT:n, teollisuuden asiakkaiden, koneälyn, VR/AR:n, Suomi.fi-verkkopalvelunmedia-alan asiakkaidenInnovation Zonen, ja monen muun ympärillä.  

Ohjelmistokehittäjiltämme taittuvat mm. Java, Angular, C#, .NET, Javascript, Clojure, Node.js, React Native, HTML5 sekä CSS - toivommekin, että meille hakeutuvat kehittäjät hallitsevat näistä teknologioista hyvin ainakin yhden, valmiina kuitenkin oppimaan joka päivä lisää. Mikäli AWS- ja Azure -ympäristöt ovat sinulle tuttuja, aina vain parempi.


feed.jpg


Mitä ne Makerit ovat ja miksi niitä löytyy Cybercomilta? 

Makerimme muodostavat tiiviin työyhteisön, joka koostuu IT-alan monipuolisista osaajista. Makereille prioriteetti on toimittaa asiakkaille kestäviä ratkaisuja jättämällä pikavoitot pelikoneille. Helsingissä suuri osa asiantuntijoistamme työskentelee asiakkaidemme tiloissa, mutta säännölliset toimistopäivät Kampin toimistolla aamupaloineen ja muine viihdykkeineen ovat osa Makereidemme arkea. Koska Makerit ovat yrityksemme suurin voimavara, haluamme pitää heistä hyvää huolta – aamupalojen lisäksi tämä näkyy mm. kattavissa henkilöstöeduissa, säännöllisissä afterworkeissa sekä lukuisissa muissa aktiviteeteissa. 

Avoin sekä?innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen työkulttuurimme vetää Makereita puoleensa kuin Hietsu kesähelsinkiläisiä. Haluamme taata mahdollisuuden jatkuvasti oppia uutta – ja myös palkitsemme siitä: esimerkiksi Open Source-projekteja, sisäisiä demoprojekteja sekä verkkokursseja suorittamalla pääsee kannustavan palkkiojärjestelmämme suosioon.


Minussako potentiaalia Makeriksi? 

Mikäli olet kehittäjänä laatutietoinen, DevOps-henkinen ja monialainen osaaja tai sellaiseksi haluava, niin ehdottomasti!  

Mikäli koet luontevaksi vältellä lokeroitumista vain yhdenlaiseen tekemiseen, ja pystyt katsomaan asioita "isossa kuvassa", niin Cybercomilla on sinulle paljon tarjottavaa – oma työtontti laajenee ja vaihtuu oman kiinnostuksen, osaamisen ja tarpeen mukaan niin halutessa. 

Ohjelmistoarkkitehtimme Juhan sanoja lainaten, "Jos olet tyyppinä ratkaisukeskeinen, kiinnostunut uuden oppimisesta ja pystyt katsomaan boksin ulkopuolelle, niin pärjäät ja viihdyt varmasti." 


HAE!

Hakemuksesi voit jättää meille vaikka heti, luemme kaikki hakemukset ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.  

Toivottavasti tapaamme pian!


Mikäli haluat tietää lisää Cybercomin ja Makereiden touhuista niin parhaiten pääset kelkkaamme kotisivuillamme, Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa! 

Sijainti: Helsinki

Tarkennettu sijainti: Kampin Huippu

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: karoliina.heikkinen@cybercom.com

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Helsinkiin
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ohjelmistokehitys
Amazon Web Services
Azure
Open source
Angular
Node.js
React
React Native
C#
Clojure
Java
Javascript
Scala
 

Cybercom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia