Ohjelmistokehittäjä

post_image

SINUN ROOLISI YLI 100 EATECHILAISEN JOUKOSSA   

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. Tule meille ohjelmistokehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme Tampereelle tai Helsinkiin!

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Eatechia kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan ja autoilun aloilla, teollisuudessa, logistiikassa, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Hienoa, jos omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta.

PÄÄSET MUKAAN MONIPUOLISIIN PROJEKTEIHIN

Annat panoksesi erilaisten sovellusten ja järjestelmien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Kuuntelemme aina työntekijöidemme toiveita, joten pystyt itse vaikuttamaan työhösi. Osaamisestasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset tuottamaan joko front- tai back-end -puolen koodia tai molempia. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Samassa tiimissä kanssasi on yleensä kahdesta kymmeneen eatechilaista. Kaikkiaan meitä on jo melkein 120 energistä osaajaa, mutta lisää hyviä tyyppejä kaivataan jatkuvasti.

OMAAT KOKEMUSTA ERILAISISTA OHJELMISTOPROJEKTEISTA, ETKÄ PELKÄÄ KOKEILLA UUTTA

Luultavasti hallitset hyvin ainakin jonkun ohjelmointikielen ja teknologioita joko front-end- tai back-end -puolelta. Tällä hetkellä meillä tehdään hommia muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, AngularJS, React, React Native, REST, ASP.NET Core / Web API ja Node.js. Sinun ei tietenkään tarvitse osata kaikki edellä mainittuja teknologioita, mutta kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet innokas uuden oppija ja oma-aloitteinen itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa.

"ILMAPIIRI EATECHILLA ON HYVÄ JA NÄKYY SELLAINEN TEKEMISEN MEININKI"

Me eatechilaiset arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Asiat tehdään järkevästi ja meillä tuetaan joustavasti erilaisia tapoja työskennellä. Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme eatechilaisten osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Eatechilla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Blogissamme voit tutustua ohjelmistokehittäjä Anni Jangerin työviikkoon. 

Eatechilaisten sanoin "hauskinta meillä on itse työ" ja viihtyvyyttä edistävät mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoin työyhteisö, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkeminen: ”tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”.

JOKO KIINNOSTUIT?

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 8.7.2018, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sivun alla olevasta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta (seija.suoniemi@eatech.fi).


Hakuaika: 21.5.2018 - 8.7.2018

Sijainti: Helsinki, Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Eatech Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Angular
Node.js
React
React Native
C#
Java
Javascript
Sql Server css3 Rest

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia