logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistoarkkitehti

post_image

RekryilmoitusVauhti on kova ja me tarvitaan lisää tekijöitä. Nyt juuri etsimme Jyväskylän tiimiin uutta ohjelmistoarkkitehtia.

Etsimme arkkitehtiä vastaamaan asiakkaidemme SharePoint Intranet- ja muiden .NET -palveluiden teknisestä laadusta OnPremises, Azure ja O365 -ympäristöissä. Vastaat myös laajoista Valo-tuotteen asiakasintegraatioista sekä teet tiivistä yhteistyötä Valo-tuotetiimin kanssa.

Emme etsi oikeista töistä etääntynyttä PowerPoint -gurua vaan aidosti osallistuvaa ja vuorovaikutteista arkkitehtiä. Pääset siis käyttämään, kehittämään ja sparraamaan taitojasi jatkuvasti myös käytännön tasolla.

Toivomme sinulta yli viiden vuoden kokemusta sovelluskehityksestä Microsoft -työkaluilla (esim. C#, Visual Studio, TFS). Painopiste kehityksessämme siirtyy vakaasti kohti pilviympäristöjä ja client-pään teknologioita (CSS, XML, JSON, React jne.) Arvostamme paljon myös perinteistä Server-side osaamista (ASP.NET, MVC, SQL Server jne.).

Saat vapauden toteuttaa itseäsi. Tukena sinulla on mahtavat ja asiantuntevat työkaverit. Puitteet ovat myös kohdallaan ja joustavuutta tuo ajasta sekä paikasta riippumaton työ.

Siinäpä se. Jos kiinnostaa, kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Lähetä hakemuksesi sekä CV osoitteeseen rekrytointi@meteoriitti.com. Toimi nopeasti, paikka pyritään täyttämään nopeasti.

Lisätietoja: Juha Riihola / 040 773 1533

Huom! Aiempi arkkitehdin kokemus ei ole välttämättömyys. Eli mikäli olet kokenut .NET -kehittäjä ja huomaat säännöllisesti kantavansi titteliäsi suurempaa vastuuta, tämä voi olla erinomainen paikka juuri sinulle!

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jyväskylä
Linkki: https://www.meteoriitti.com/2018/01/25/ohjelmistoarkkitehti-jyvaskylaan/
Yhteydenotto: rekrytointi@meteoriitti.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sininen Meteoriitti Oy:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Microsoft
C#
Sharepoint
Windows

Omat tagit

Microsoft Azure

Sininen Meteoriitti Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku