logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Myyntipäällikkö

post_image

RekryilmoitusEtsimme Accountor Enterpriselle kunnianhimoista ja myyntiorientoitunutta Sales Manageria myymään liiketoimintaratkaisuja julkishallinnon asiakkaille. Tehtävä tarjoaa tuloshakuiselle ja innokkaalle henkilölle hyvien ansainta - ja etenemismahdollisuuksien lisäksi tilaisuuden haastaa itseään dynaamisessa työyhteisössä.

Sales Managerina olet vastuussa Accountor Enterprise Solutions Oy:n uusien myyntihankkeiden hankkimisesta, ja niiden clousaamisesta. Tukenasi hankkeiden hoidossa on osaava ja innostava presales, telesales - ja markkinointiorganisaatiomme. Olet nopea oppimaan, kovalla energialla ja määrätietoisuudella varustettu huippumyyjä, jolta löytyy intohimoa, uskallusta haastaa liiketoimintajohtoa ja periksiantamattomuutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ratkaisujemme pohjautuvat markkinoiden parhaisiin pilviplatformeihin (Microsoftin Dynamics 365 ja NetSuite).

Panostamme Accountor Enterprisessa siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet ja puhelin- ja autoetumahdollisuus. Olemme kasvuyritys ja osa 2300 henkilöä työllistävää Accountor -konsernia ja tarjoamme työkavereiksi alan parhaat osaajat, uramahdollisuuksia ja etuoikeuden olla rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. Missiomme on auttaa asiakkaitamme olemaan edelläkävijöitä.

Lue Arto Ignatiuksen uratarina ja fiiliksiä olla meillä töissä:

https://www.accountorenterprise.fi/2018/03/06/sales-manager-arto-ylpea-tarjoamistamme-teknologioista/

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Helsingissä tai Tampereella. Lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Jari Pakarinen. Saat Jarin parhaiten kiinni 28.8 klo 13-14 ja 3.9 klo 10-11 numerosta 050 349 8096. Täytä hakemus 9.9 mennessä osoitteessa:https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.8.2018 - 9.9.2018
Sijainti: Espoo, Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Toimipaikkasi voi olla Espoossa tai Tampereella, lisäksi etätyömahdollisuus
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/MepRekry/Application/Index/171/
Yhteydenotto: info@accountorenterprise.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Teknologia

Microsoft

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Microsoft Dynamics 365
Microsoft 365
myyntityö
NetSuite

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku