Mobiilikehittäjä

post_image

RekryilmoitusMOBIILIKEHITTÄJIÄ – TULE TÖIHIN KOODIKKAASEEN PAIKKAAN!

Pääset kehittämään asiakkaidemme liiketoimintaa ja rakentamaan uusia mielenkiintoisia ohjelmistoratkaisuja. Työskentelet yhdessä kokeneen ja osaavan asiakkuustiimin kanssa, ketteriä menetelmiä hyödyntäen. Osallistut projektien eri vaiheisiin: määrittely-, suunnittelu- sekä toteutustehtäviin yhteistyössä muiden projektitiimiläisten sekä asiakkaiden kanssa. Projekteissa sinulla on mahdollisuus roolittautua omien vahvuuksiesi mukaan. Projektitiimimme koostuvat yleensä 3-10 henkilöstä ja projektit kestävät muutamista kuukausista pariin vuoteen.

NÄIN MENESTYT KANSSAMME

Sen lisäksi, että toivomme sinulta jo jonkinlaista kokemusta erilaisista mobiiliprojekteista, arvostamme taitoa omaksua uusia asioita ja intoa kehittää omaa osaamistasi. Olet vahva tiimipeluri ja tulet toimeen tietokoneen lisäksi sujuvasti myös työkavereidesi ja asiakkaiden kanssa. Haluat tuottaa laadukasta jälkeä ja jakaa tarvittaessa osaamistasi ja apuasi myös työkavereillesi.

TEKNOLOGIAT JA OSAAMINEN

Sinulla on hyvä olla kokemusta joko iOs tai Android -mobiilisovellustyöstä. Teemme töitä mm. seuraavilla teknologioilla: React Native (cross-platform apps), Swift (iOS), Java (Android), Ionic / Cordova (hybrid apps), Node js., Angular, HTML 5. Mikäli olet saanut kosketusta React Nativeen, se on plussaa, sillä sitä tulet tarvitsemaan joissain projekteissa. Kaikenlainen kokemus mobiilikehityksen eri vaiheista ja teknologioista on eduksesi, jotta menestyt eri projekteissamme.

"ILMAPIIRI EATECHILLA ON HYVÄ JA NÄKYY SELLAINEN TEKEMISEN MEININKI"

Me eatechilaiset arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Asiat tehdään järkevästi ja meillä tuetaan joustavasti erilaisia tapoja työskennellä. Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme eatechilaisten osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Eatechilla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Suhtaudumme Eatechilla joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta ja useat eatechilaiset hyödyntävät tarjoamaamme etätyömahdollisuutta. Olemme hyvin perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan.

Eatechilaisten sanoin "hauskinta meillä on itse työ" ja viihtyvyyttä edistävät mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoin työyhteisö, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkeminen: ”tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta. 

JOKO KIINNOSTUIT?

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 30.9.2018, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sivun alla olevasta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

EATECH OY

Eatech on vuonna 2006 perustettu ohjelmistoyritys, jossa työskentelee jo yli 120 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsevat Hervannassa, Tampereen keskustassa (Tulli) ja Helsingin Vallilassa. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.Toimintamme ydin on asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, jossa keskitymme ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuylläpitopalveluja vuorokauden ympäri.

 

Olemme osa Etteplanin Sulautetut järjestelmät ja IoT -palvelualuetta, jossa on yhteensä noin 700 sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa. Meistä 200 on erikoistunut ohjelmistopohjaisiin digitalisaatioratkaisuihin. Tämä mahdollistaa entistäkin monipuolisempia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja työntekijöillemme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan, löytyisikö koodikkaasta paikasta juuri sinulle sopiva tehtävä!

Lisätietoa työskentelystä Eatechilla löydät Instagramista, FacebookistaTwitteristä ja LinkedInistä.

Katso myös Etteplanin ja Soikean avoimet työpaikat!

Pinterest
Eatech Oy

Tietoja

Hakuaika: 8.10.2018 - 4.11.2018
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Eatech Oy:n kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
Node.js
React Native
Swift

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Eatech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku