Mobiilidevaaja

post_image

MOBIILIDEVAAJA HOI!


Niin, just sinä, joka mahdollisesti juuri nyt olet istahtanut koneesi ääreen höyryävä automaattikahvi kupissa ja ajattelit tsekata, että mitähän tarjottavaa maailmalla olisi tänään juuri sinulle.


Tiedätkö, meidän Jani tarvitsisi tiimiinsä mobiiliguruja. Useita mobiiliguruja. Tähän voisi pistää helkkarin pitkän listauksen kaikennäköisiä vaatimuksia, mutta jätän sen nyt tekemättä. Jos sinulta löytyy kokemusta mobiilidevauksesta niin uskon, että tiedät mitä tänään tähän hommaan tarvitaan. Ja huomiseksi ja ensi viikoksi opetellaan yhdessä uusia juttuja.


Jotta ei jäis ihan pimentoon, että minkälaisia asioita me duunaillaan, niin päivittäisessä tekemisessä me pyöritään läheisesti seuraavien termien ympärillä: Augmented Reality, Bluetooth LE, Java, Kotlin, RXJava, Objective-C, Swift, Git, Jenkins, Scrum…. Jatkossa listaan voi kuulua React Native, Ionic, Xamarin, you name it! Pääasia, että jokainen projekti saadaan toteutettua briljantisti maaliin.


Työt meillä tehdään tapauskohtaisesti joko asiakkaan tiloissa tai meidän omalla toimistolla. Lokaatiosi voi olla Helsinki, Tampere, Turku, Oulu tai vaikka Utsjoki. Etätyötkin nimittäin yleensä onnistuu.


Organisaatio ei ole korporaatio, palkka (on hyvä) osaamisen ja kokemuksen mukaan, kahvia jauhetaan pavuista ja meillä on kiva tehdä duunia. Pääset myös aidosti vaikuttamaan asioihin ja yrityskulttuurin rakentumiseen.

 

Lisätietoja:

 

Meidän Jani kertoo tehtävästä mielellään lisää:

Jani Muuronen, Business Director, p:040-7000 558, jani.muuronen@codemen.fi.

Voit myös kilautella HR:n Katjalle, p: 040-5859 273 tai lähettää meiliä katja.penttinen@codemen.fi.

Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere, Turku

Tarkennettu sijainti: Omissa toimitiloissa ja/tai asiakkaan tiloissa

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@codemen.fi

Rekryilmoitus Mobiilidevaaja
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Codemen Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Android
iOS
React
React Native
Java
Objective-C
Swift
Augmented Reality Kotlin RxJava Git Jenkins scrum Ionic Xamarin bluetooth LE

Codemen Oy:n muita rekryilmoituksia