Mestari ja Kisälli - koulutusohjelma

post_image

Siilin Mestari & Kisälli –harjoitusohjelmassa teknologia-alasta kiinnostuneet, uran alkuvaiheessa olevat tai uravaihdoksesta kiinnostuneet henkilöt, kehittyvät täysiverisiksi ammattilaisiksi kokeneiden mestarien avulla. 


Etsimme tiimiimme sekä Helsinkiin että Ouluun backend- tai frontend-koodaamisesta kiinnostuneita tulevaisuuden lupauksia, joille ohjelmointi on intohimo. Mestari ja Kisälli -ohjelman datan infrapuolella (Data Engineering) odotamme sinulta kokemusta koodaamisesta esimerkiksi javalla, scalalla, pythonilla tai R:llä. Lisäksi sinulla voi olla kokemusta pilvipalveluista, tai vähintään halua kehittää itseäsi myös niiden suhteen. BI ja ETL –teknologioiden osaaminen on ehdottomasti plussaa. Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran alan kokemusta ja/tai vahva harrastuneisuus alalle, niiden avulla pääset hioutumaan timantiksi koulutusohjelmamme aikana ja sen jälkeen!


Työskentelet sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi ja olet motivoitunut oppimaan uutta. Soveltuva koulutustausta on sinulle eduksi, mutta emme tuijottele pelkästään koulutustasi – etsimme lahjakkaita ja potentiaalisia koodareita. 


Meillä Siilillä pääset työskentelemään mielenkiintoisissa ja vaihtuvissa asiakasprojekteissa yhdessä kokeneiden kollegoiden kanssa. Teemme tiivistä yhteistyötä ja opimme toisiltamme, stackista ja osaamisalueesta riippumatta. Uskomme puhtaaseen koodiin ja testausautomaatioon, ja nojaamme pilviarkkitehtuuriin päivittäisessä työssämme aina kuin mahdollista. Lisäksi jaamme suuren mielenkiinnon funktionaaliseen ohjelmointiin.


Tarjoamme sinulle erinomaisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi oman mielenkiintosi mukaan. Koska haemme ohjelmaan sekä backend- että frontend-koodareita, voit lähteä viemään uraasi haluamaasi suuntaan. Kisällinä voit kasvaa esimerkiksi full-stack -kehittäjäksi tai syventää osaamistasi omassa erikoisalassasi. Et ole kuitenkaan sidottu vain yhteen valintaan ohjelmassa, vaan kannustamme yksilöllisiin kehityspolkuihin ja tuemme sinua eteenpäin haluamallasi tavalla.


Hakemuksessasi voit kertoa tarkemmin minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat, olivat ne sitten backendin, frontendin, datan käsittelyn, ohjelmistoautomaation, devopsin tai vaikka tiettyjen teknologioiden parissa.


Muistathan, että teemme kaikkien ohjelmaan osallistuvien kanssa vakituisen työsopimuksen heti kisällikauden alkaessa. Siksi toivomme, että etsit Siililtä itsellesi pitkäaikaista työpaikkaa. Myös kisälliohjelman aika, eli työsuhteen ensimmäiset 2 kk, on palkallista.


Lisätietoa ja hakulinkki löytyy osoitteesta www.siili.com/fi/mestarijakisalli.

Hakuaika: 6.2.2018 - 31.3.2018

Tarkennettu sijainti: Pääkaupunkiseutu ja Oulu

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: mestarijakisalli@siili.com

Rekryilmoitus Mestari ja Kisälli - koulutusohjelma
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Siili Solutions Oyj:n kotisivulle
Osaamisalueet
Angular
React
React Native
Clojure
Java
Javascript
Python
Scala
it-koulutus data koulutusohjelma vakituinen työpaikka

Siili Solutions Oyj:n muita rekryilmoituksia