Marketing & Communications Manager

post_image

RekryilmoitusLamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haluaisitko mukaan omavaraiseen yritykseen, josta yksikään työntekijä ei ole vielä halunnut lähteä pois? Haemme nyt kokenutta markkinointi- ja viestintäpäällikköä, joka on kiinnostunut teknologioista ja ecommercen kehittämisestä. 

Työnkuvaasi kuuluu sekä Lamian yritys- ja työnantajakuvan että asiakasyritysten ecommercen ja markkinoinnin systemaattinen kehittäminen. Pääset työskentelemään yhdessä markkinointi- ja viestintätiimin muiden ammattilaisten sekä eri sidosryhmien, kuten design-tiimin ja devaajien kanssa. Ymmärrät mitä KPI-lähtöinen markkinointi on ja osaat mitata kaiken tekemisen tehokkuutta. Sinulla on monipuolinen kokemus sisällöntuottamisesta, markkinointikanavien hallitsemisesta ja ymmärrät erilaisten kohderyhmien tarpeet sekä B2B- että B2C-kentässä. 

Mitä odotamme  

  • Myyntihenkisyys sekä erinomaiset viestintä- ja esiintymistaidot 
  • Kiinnostus verkkokauppoihin ja yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämiseen
  • Kokemus maksetusta mainonnasta (Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram, Google) 
  • Kokemus sähköpostimarkkinoinnin työkaluista (esim. MailChimp, Apsis) 
  • Kokemus verkkosivujen sisällönsuunnittelusta ja sisällönhallintatyökalujen käytöstä 
  • SEO/SEM-osaaminen
  • Hyvä Google Analytics -osaaminen 

Tehtävässä menestymisen kannalta toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja vähintään 3-5 vuoden työkokemusta. Viestit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja osaat arvioida suullisen ja kirjallisen viestinnän vaikuttavuutta. Uskomme että viihdyt tässä työtehtävässä, jos nautit jatkuvasta itsesi kehittämisestä, etkä halua mennä sieltä mistä aita on matalin. 

Olet luonteeltasi energinen, positiivinen ja itseohjautuva. Pystyt hallitsemaan suuria kokonaisuuksia sekä priorisoimaan järkevästi paineenkin alla. Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla tukemassa markkinoinnin avulla Suomen johtavien verkkokauppojen menestystarinoita. Kykenet löytämään innovatiivisia ratkaisuja, jotka tuovat maksimaalisen takaisinmaksun asiakasyrityksille. Olet kiinnostunut laajentamaan markkinoinnin toimintaa ja hankkimaan aktiivisesti uusia asiakkaita. Saat taustallesi koko organisaation tuen, jota pystyt hyödyntämään työssäsi. 

Lisätietoa ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.

Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmaduuniltasi, lähetä hakemuksesi ja CV osoitteeseen careers@lamia.fi 31.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Tietoa Lamiasta 

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta, pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille. Asiakkaitamme ovat muun muassa St1, Särkänniemi, Verifone ja Polarn O. Pyret. Haluamme olla asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset ecommerce-palvelut strategiasta designiin, ohjelmistokehitykseen sekä myynnin tehostamiseen. 

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Pinterest
Lamia logo

Tietoja

Hakuaika: 27.6.2018 - 31.7.2018
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsingin ydinkeskusta
Linkki: https://lamia.fi/ura/markkinointi-ja-viestintapaallikko
Yhteydenotto: careers@lamia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Lamia:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Teknologia

Drupal
WordPress

Toimialakokemus

IT
Kauppa

Omat tagit

digitaalinen viestintä
digitaalinen markkinointi
b2b-markkinointi
Facebook Ads
Google Adwords
Google Analytics
B2B-verkkokauppa

Lamia:n muita rekryilmoituksia

Siirry Lamia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku