Kokenut ja koodaava Team Leader

post_image

Tule meille luotsaamaan huippukehittäjien tiimiä ja kiinnostavia, haastavia asiakasprojekteja! Meillä tehdään vain timanttia.


Etsimme joukkoomme kokemuksen syvää rintaääntä, jolla on kykyä ja halua ottaa siipiensä alle sekä tiimi että projekteja. Olisitko sinä kaipaamamme kokenut ja koodaava Team Leader?

Tehtävässäsi tuet ja ohjaat tiimisi jäseniä heidän lähiesimiehenään. Katsot esimerkiksi heidän työtilanteensa ja tuntikirjaustensa perään. Resursoinnista ja budjetoinnista vastaat yhdessä muiden tiiminvetäjien kanssa, sillä projektimme eivät aina ole tiimikohtaisia. Koodin pariin pääset luonnollisesti vastuullasi olevissa asiakasprojekteissa, joihin käytät työajastasi valtaosan, noin 70-80%.


Mitä toivomme sinulta?

  • Sinulla on kokemusta niin projektien kuin tiimin luotsaamisesta sekä resursoinnista
  • Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja koodaaminen intohimosi, mutta haluat sen rinnalle muitakin vastuita
  • Vaativat asiakasprojektit ja ketterä kehitys ovat sinulle tuttua kauraa
  • Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta, ja jaat mielelläsi osaamistasi muillekin
  • Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön


Mitä tarjoamme?

Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja (huono) huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. 

Meillä saat keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin.

Työnteko on meillä vapaata ja vastuullista. Druidin taika syntyy siellä, mihin mukavuusalue ei ylety – siellä, missä kehitymme ja opimme uutta.


Kiinnostuitko? 

Ilmoita itsestäsi osoitteeseen rekry@druid.fi ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua motivoi. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, pirauta Marko Korhoselle, puh. 044 593 2334 tai Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.


Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@druid.fi

Rekryilmoitus Kokenut ja koodaava Team Leader
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Druid Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
React
Javascript
PHP
Drupal
Druid Team Leader Lead Developer

Druid Oy:n muita rekryilmoituksia