Kirjanpitäjä, Jyväskylä

post_image

Admicom on vuonna 2004 Jyväskylässä perustettu IT-yritys, joka toteuttaa rakentamisen, talotekniikan ja teollisuuden digiloikkaa SaaS-pohjaisella toiminnanohjausjärjestelmällään.


Asiakkaitamme ovat pienet ja keskisuuret rakennus-, talotekniikka- ja teollisuusalan yritykset ja asiakasmäärämme on kasvanut kymmeniä prosentteja vuodessa. Olemme kehittäneet uuden ohjelmistosukupolven toiminnanohjausjärjestelmän, jossa kaikki yrityksen tieto saadaan sähköiseen muotoon ja reaaliaikaiseksi yhteen paikkaan.


Admicomin kasvutarina on yhdistelmä nuorekasta start-up -asennetta, rautaista järjestelmäosaamista ja päättäväistä johtamista. Vuoden 2016 liikevaihto ylitti jo 5,8 miljoonaa ja työllistämme yli 84 henkilöä Jyväskylässä, Helsingissä ja Tampereella.


Toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisävahvistusta ja haemme nyt Jyväskylän keskustassa sijaitsevaan päätoimipisteeseemme kirjanpitäjää.


Mitä tarjoamme sinulle:


Tehtävässäsi tulet toimimaan päävastuullisena kirjanpitäjänä nimettyjen asiakkaiden taloushallinnon parissa. Toimenkuvaasi kuuluu asiakkaiden juoksevan kirjanpidon lisäksi tilinpäätökset.


Tarjoamme sinulle nuorekkaan ja modernin työympäristön, vastuullisen työn, sekä mahdollisuuden kehittyä edelleen sähköisen taloushallinnon huippuosaajaksi.


Tutustu Admicomiin työnantajana tuoreen palkanlaskijamme Joannan työntekijätarinan avulla: ”Kaikista parasta on meidän upea työporukka”

 

Admicom Oy - Työntekijätarina - Joanna Paukkunen

 


Mitä odotamme sinulta:

  • Alan koulutusta (esim. tradenomi)
  • Kokemusta sähköisestä taloushallinnosta (ml. tilinpäätös)
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Ennen kaikkea halua oppia ja kehittyä.

 

 


Hakemukset ja lisätietoa


Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sekä CV:si sähköpostitse viimeistään 24.8.2017 osoitteeseen rekrytoinnit(at)admicom.fi.


Tehtävästä antaa lisätietoa ajalla 15.8. klo 8-10 tai 16.8. klo 14-16:


Piia Porvali

050 344 8299

piia.porvali(at)admicom.fi


Hakuaika: 9.8.2017 - 24.8.2017

Sijainti: Jyväskylä

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: piia.porvali@admicom.fi

Rekryilmoitus Kirjanpitäjä, Jyväskylä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Admicom Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Taloushallinto
Pilvipalvelut / SaaS
Asiantuntijapalvelut
Rakentaminen
Valmistava teollisuus
sähköinen kirjanpito

Admicom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia