Kirjanpitäjä

post_image

Haemme kirjanpitäjää kahdeksan hengen kirjanpitotiimiin Tukholman Nacka Strandissa sijaitsevaan pääkonttoriimme. Dustin konsernin kirjanpitotiimi hallinnoi Dustinin pohjoismaisia yhtiöitä ja yhtiön kirjanpitäjänä vastuualueesi on Dustin Finland Oy. Kirjanpitotiimi on osa Dustin konsernin yhteistä Nordic Shared Service Center-tiimiä, johon kuuluu yhteensä noin 30 työntekijää.


Ihmiset tekevät Dustinista menestyksekkään ja etsimme jatkuvasti omistautuneita työntekijöitä, jotka haluavat kasvaa ja kehittyä kanssamme ja joita motivoi yhdessä onnistuminen sekä tavoitteiden saavuttaminen yhdessä. Arki Dustinilla on sekä vauhdikasta että muuttuvaa, mikä vaatii joustavuutta ja vastuullista työotetta. Vastineeksi tarjoamme dynaamisen työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet.


Kirjanpitäjän tehtävässä olet aktiivisessa yhteistyössä niin kirjanpitotiimin kuin operatiivisten liiketoimintojen ja tukifunktioiden kanssa. Haemme henkilöä, joka on aidosti kiinnostunut liiketoiminnastamme ja joka haluaa osallistua Dustinin menestyksen rakentamiseen.


Tärkeimmät tehtäväsi Dustin Finland Oy:n kirjanpitäjänä:

 • Integroidun liiketoimintajärjestelmän seuranta ja analysointi
 • Vuositilinpäätös ja osavuositilinpäätökset kvartaaleittain sekä kauden sulkeminen kuukausittain
 • Täsmäytykset
 • Vero- ja alv-ilmoitukset
 • Varaston kirjanpito
 • Yhtiön prosessien kehitys
 • Läheinen yhteistyö muiden taloushallintoammattilaistemme kanssa (mm. osto- ja myyntireskontra)


TAIDOT JA VAATIMUKSET


Etsimällämme henkilöllä on:

 • Tehtävään soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM)
 • 3-5 vuoden aiempi kokemus kirjanpitotyöstä
 • Kirjanpidon ja taloushallinnon syvällistä ja monipuolista osaamista
 • IT-järjestelmien osaamista, katsomme eduksi Microsoft Dynamix AX hallitsemisen
 • Erittäin vahva Excel tuntemus
 • Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito


Tehtävässä menestyminen edellyttää positiivista asennetta, vastuullista työotetta ja taitoa työskennellä muuttuvassa ympäristössä. Olet työntekijänä analyyttinen ja järjestelmällinen. Vaikka olet osa isompaa tiimiä edellyttää tehtävässä menestyminen huolellista työskentelyä ja itsenäistä ongelmanratkaisukykyä. Toimit mielelläsi aktiivisena tiimipelaajana, autat mielelläsi työkavereita sekä myötävaikutat hyvään yhteistyöhön ja positiiviseen ilmapiiriin. Omaat ratkaisukeskeisen asenteen ja haluat kehittää itseäsi ja yhtiön prosesseja.


WIN AS A TEAM


Liiketoimintamme rakentuu filosofialle, jonka mukaan tie menestykseen käy tiimityöskenetelyn kautta. Meillä työskentelet omistautuneiden työtekijöiden kanssa, joiden intohimona on saavuttaa korkealle asetettuja tavoitteita yhdessä työryhmänsä kanssa.


Arki Dustinilla on vauhdikasta ja vaihtelevaa, mikä vaatii joustavuutta sekä vastuun ottamista. Vastineeksi olemme ylpeitä voidessamme tarjota dynaamisen työilmapiirin ja mittavat kehitysmahdollisuudet.


Uskomme, että työntekijöidemme erilaiset taustat ja kokemukset rikastuttavat Dustinia yrityksenä. Asettamalla vaatimuksia rekrytointiprosessin aikana, seuraamalla niitä säännöllisesti ja painottamalla hyviä esimerkkejä teemme työtä saavuttaaksemme entistäkin paremman tasa-arvoisuuden koko konsernissa.

Tarkennettu sijainti: Ruotsi, Tukholma, Nacka Strand

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: carola.ekman@dustin.fi

Rekryilmoitus Kirjanpitäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Dustin Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Taloushallinto
IT
Dustin Dustin Finland DustinWinAsATeam

Dustin Finland Oy:n muita rekryilmoituksia