logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kesätyö: Fullstack web -trainee

post_image

RekryilmoitusGET MORE from 2019!

Etteplan MOREssa me kehitämme ja ylläpidämme huolella suunniteltuja ohjelmistoja ja digitaalisia palveluja, jotka tehostavat asiakkaidemme liiketoimintaa ja avaavat uusia, inspiroivia mahdollisuuksia. Rennossa ja joustavassa työpaikassamme viihtyvät monenlaiset osaajat aina opiskelijoista ohjelmistoalan konkareihin asti. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.

Vietä kesä FULLSTACK WEB - TRAINEEna EtteplanMOREssa joko Tamperee, Helsingin, Kuopion tai Jyväskylän toimistolla.

Etsimme ensi kesäksi web-kehityksestä innostunutta traineeta, jolla kandityö alkaa olla ajankohtainen tai opinnot ovat jo loppusuoralla.

Hallitset toivottavasti ainakin jonkun ohjelmointikielen ja -teknologioita sekä back-end että front-end puolelta. Sinulla on hyvä olla jo kokemusta web-kehityksestä. Meillä tällä hetkellä käytössä olevia teknologioita ovat mm. .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, Angular ja React.

Fullstack web - traineena pääset tutustumaan kasvavan it-talon arkeen joko Tampereella, Helsingissä, Kuopiossa tai Jyväskylässä. Sinut perehdytetään hyvin talon tavoille ja saat tiimikavereiltasi kaiken tuen, jotta pääset sujuvasti hommiin kiinni. Sinun voi olla mahdollista jatkaa kesätyön jälkeen meillä osa-aikaisesti töitä.

Arvostamme aiempaa kokemusta projektitöistä. Voit mielellään liittää hakemukseesi esim. Github-linkin. Ennen kaikkea toivomme, että haluat oppia joka päivä jotain uutta ja toimia yhdessä muiden ohjelmistokehittäjiemme kanssa asiakkaidemme parhaaksi.

Fullstack web -traineeksi voit hakea 3.3.2019 asti, mutta haastattelemme potentiaalisia morelaisia jo ennen hakuajan päättymistä. Työt voit aloittaa opintojesi salliessa jo ennen kesää ja halutessasi voit jatkaa kesän jälkeen osa-aikaisena työntekijänä opintojesi ohella.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta tai lue ohjelmistokehittäjä Anni Jangerin työviikosta

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 21.12.2018 - 3.3.2019
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Teknologia

Angular
React
C#
Java
Javascript

Omat tagit

kesätyö
trainee
Sql Server
css3
GetMOREfrom2019
HTLM5

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku