Kehityspäällikkö / Otava-konserni

post_image

 


Otava-konserni on Suomen johtavia viestintäalan yrityksiä. Konsernin emoyhtiö on Otava Oy. Konsernin liiketoiminta-alueita ovat Kirjat, Lehdet, Kauppa ja Uudet liiketoiminnat. Kirjat-liiketoimintaan kuuluvat Kustannusosakeyhtiö Otava, Kustannusosakeyhtiö Moreeni, Like Kustannus Oy ja Otavan Kirjapaino Oy. Lehdet-liiketoiminnan muodostaa Otavamedia Oy, johon kuuluu myös Otavamedia OMA. Kauppa-liiketoiminnan muodostaa Suomalainen Kirjakauppa Oy. Uusiin liiketoimintoihin kuuluvat mm. Otavan uudet liiketoiminnat Oy, NettiX Oy ja Ampparit Oy. Vuonna 2016 konsernin liikevaihto oli noin 300 Meur ja sen palveluksessa on noin 1100 henkilöä. www.otavakonserni.fi

Tietohallintopalvelut on osittain keskitetty Otava-konsernissa emoyhtiöön, jossa kehitystyöstä ja ICT-tukipalveluista vastaa 10 ammattilaista ja liiketoimintayksiköissä asiantuntijoita on yhteensä 20. Tietojärjestelmien ja infran kehitys-, hallinta- ja tukipalveluita hoidetaan yhteistyössä keskeisimpien kumppaniemme Enfon, Elisan, Tiedon, Logican, Digian ja CGI:n kanssa.

Haemme nyt ammattitaitoiseen joukkoomme kokenutta

Kehityspäällikköä

teknologia- ja pilvipalveluratkaisujen kehitykseen, konseptointiin ja käyttöönottoon. Tehtävänäsi on tukea sekä liiketoiminta- että teknologialähtöisiä projekteja ja kehittämishankkeita. Sinulle ovat tuttuja niin Microsoftin kuin Amazoninkin tuottamat pilvipalvelut ja osaat löytää kumppanien kanssa oikeat ratkaisut pilven eri mahdollisuuksista erilaisiin tarpeisiin – sovittuja käytäntöjä noudattaen ja tietoturvaa unohtamatta. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä IT-suunnittelupäällikön kanssa ja raportoit IT-palvelupäällikölle.

Tehtävässä menestyminen edellyttää usean vuoden kokemusta liiketoimintalähtöisestä järjestelmäkehityksestä, projektityöskentelystä sekä IT-infrapalveluista. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kokemusta niin monitoimittajaympäristössä kuin tietohallinnon ja liiketoiminnan rajapinnassa työskentelystä. Toimintasi on yhteistyöhakuista ja viestit sujuvasti suomeksi ja englanniksi sekä kirjallisesti että suullisesti.

Lisätietoja ja hakemukset

Lisätietoja tehtävästä antavat MPS-konsultit Sani Kaajas, puh. 020 746 9453 ja Lotta Lunnela, puh. 020 746 9461. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 17.1.2018 mennessä.

Hakuaika: 2.1.2018 - 17.1.2018

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus Kehityspäällikkö / Otava-konserni
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin MPS Enterprises:n kotisivulle
Osaamisalueet
Projektinhallinta
Tietohallinto
It-infrapalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Amazon Web Services
Microsoft
AWS Microsoft Azure

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia