Kaivataan kokenutta kehittäjää tositarkoituksella

post_image

Kokenut PHP-, JavaScript-, tai Drupal-taituri, kaipaatko uutta vaihdetta ja kasvua urallesi? Tee elämäsi paras siirto ja tule meille töihin! Druid on monissa liemissä keitetyn koodaajan paratiisi, jossa pääset haastamaan itseäsi suurien ja kiinnostavien projektien parissa. Meillä tehdään vain timanttia.


Vaikka Druid on noussut maailmanmaineeseen ketterällä ja tinkimättömällä asenteellamme ja Drupal-toteutuksillamme, käytämme laajaa kirjoa ohjelmointikieliä ja toteutamme projektit nille parhaiten soveltuvilla tekniikoilla. Joukkoomme sopii, jos PHP ja/tai JavaScript on kielenä tuttu, haluat elämältä enemmän haasteita ja työpaikan, jossa viihdyt varmasti. Jos hallitset Drupalin niin vielä parempi.


Mitä toivomme sinulta


  • Ohjelmointiosaamisesi on rautaista ja suhtaudut työhösi intohimoisesti
  • Sinulla on kokemusta vaativista asiakasprojekteista ja ketteristä kehitysmenetelmistä
  • Olet sitä mieltä, että aina voi oppia uutta
  • Sinulla on oma-aloitteinen ja itsenäinen ote työhön


Mitä tarjoamme


Druidilla pääset osaksi avarakatseista, rentoa ja mutkatonta työyhteisöä, jossa mielipiteet ja huumori kukoistavat. Meillä voit olla huoletta oma itsesi. Jokaisella on mahdollisuus osallistua toimintamme kehittämiseen ja saada äänensä kuuluviin. 


Meillä saat vapautta ja vastuuta, sekä mahdollisuuden keskittyä suuriin ja ammatillisesti haastaviin projekteihin. Kamppissaitit eivät siis ole se meidän juttu. Saat myös käyttää työaikaasi sinua kiinnostaviin alan konferensseihin ja muihin tapahtumiin. Lisäksi koko joukko muita työsuhde-etuja joista kerromme mieluusti lisää haastattelussa :)


Kiinnostuitko?


Jos uskot, että meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus, ilmoita itsestäsi osoitteeseen rekry@druid.fi ja kerro, mitä toisit meille tullessasi ja mikä sinua kiinnostaa. Jos joku asia jäi vielä mietityttämään, soita Mikko Hämäläiselle, puh. 040 527 5945.

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@druid.fi

Rekryilmoitus Kaivataan kokenutta kehittäjää tositarkoituksella
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Druid Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
React
Javascript
PHP
Drupal
kestävä ruuantuotanto

Druid Oy:n muita rekryilmoituksia