Junior Python Developer

post_image

Junior Python Developer

 

Onko sinulla timantinkovaa osaamista? Arvostamme myös voittajan asennetta sekä kykyä omaksua nopeasti laaja-alaista tietoa. Odoo on nopeasti kehittynyt 12-vuotias eurooppalainen teknologia, joka on valovuoden edellä muita business-sovelluksia.


Saatat olla asiantuntija- ja järjestöorganisaatiot -tiimiimme uusi kehittäjää, jos sinulla on halua kasvaa maailmanluokan ERP-osaajaksi upean joukkueemme kanssa. Tulet työskentelemään Odoo-ohjelmiston parissa, suoraan asiakasprojekteissa. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, puhut sujuvasti englantia ja työskentelet mielelläsi uusien teknologioiden parissa.

 

Sinulla on soveltuva koulutustausta tietojenkäsittely- ja/tai kauppatieteistä. Olemme myös havainneet, että itse hankitut odoo-taidot nopeuttavat toimenkuvan sisältöjen omaksumista. Sinulla on hyvät työelämätaidot ja muutaman vuoden kokemus työskentelystä ohjelmisto-osaamisen parissa. 


Tech-stack: Odoo ORM|Python|XML|PostgreSQL|Linux |GIT


Meillä on ainutlaatuinen yritys, jonka kulttuuriin kuuluu vapaus työskennellä joustavasti sekä laitteiden että paikan suhteen. Tiimiorganisaatiossa voi kehittyä haluamaasi suuntaan. Toisaalta vapaus tuo myös vastuuta. Tehtävä soveltuu oma-aloitteiselle, itseohjautuvalle ja energiselle devaajalle. Tarjoamme liikunta- ja lounasedun sekä kattavan työterveyshuollon, yhteisiä liikunta- ja peli- ja leffa-hetkiä. 

 

Lähetä hakemus ja CV nettilomakkeella www.sprintit.fi heti, tai aivan viimeistään 28.2.2018 mennessä. Tehtävä täytetään sopivan hakijan löytyessä.


 

Lisätietoja tehtävästä antaa Catarina Myllärniemi catarina.myllarniemi@sprintit.fi 

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus Junior Python Developer
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin SprintIT Oy:n kotisivulle

SprintIT Oy:n muita rekryilmoituksia