JavaScript kehittäjä kasvavaan React tiimiin

post_image

Juuri laajennettu ja remontoitu toimisto Tamperella tai Helsingin etätyöpiste olisi nyt vailla uutta React kehittäjää, joka haluaa vaikuttaa ja kehittää edelleen omia devaustaitojaan mielenkiintoisten projektien parissa.


Me takaamme viihtyvyytesi loistavilla työkavereilla, vuotuisella Office Abroad reissulla ja kymmenillä muilla työsuhde-eduilla, joista voit valita omasi tai ottaa vaikka kaikki käyttöön. Meillä pääset hiomaan taitojasi avoimessa työympäristössä ja osaavassa porukassa. Matalan organisaatio rakenteen ansiosta jokainen työntekijä on avaintekijä ja henkilökohtainen kehittyminen on avainasemassa. Käyttämäsi työkalut ovat huippuluokkaa ja tietenkin sinun valitsemiasi. Työhyvinvointiin panostetaan ja sitä kehitetään jatkuvasti. Työntekijät tekevät Geniemistä huumorintajuisen, kekseliään, ja mielenkiintoisen paikan tehdä töitä.


Etsimme henkilöä jolla on takanaan useampi vuosi JavaScript kehitystä sekä mielellään kokemusta moderneista kehyksistä.


Omaat kokemusta jostain näistä:

  • React, Redux, Angular, Vue, React Native
  • Node, Express, Sails tmv.
  • Redis, docker, webpack, babel, ESLint, sass


Haluamme tietää kuka olet ja mitä osaat, vapaamuotoisen hakemuksen muodossa osoitteeseen rekry@geniem.com. Palkkaamme sopivan tyypin mahdollisimman pian. Älä siis aikaile, vaan toimi ripeästi. Kaikki työhaastatteluun päässet hakijat saavat meiltä “koodarin ämpärin” Viihtyvyys taattu!

Hakuaika: 17.9.2017 - 30.11.2017

Sijainti: Tampere

Tarkennettu sijainti: Tampere tai Helsinkin

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@geniem.com

Rekryilmoitus JavaScript kehittäjä kasvavaan React tiimiin
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Geniem Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tietohallinto
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Angular
Node.js
React
React Native
IT
 

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia