InRiver-kehittäjä

Haluatko kasvaa kaupallisen tuotetiedon hallinnan ammattilaiseksi? Haemme nyt Helsingin toimipisteeseen


INRIVER-KEHITTÄJÄÄ KAUPALLISEN TUOTETIEDON HALLINTAAN


työskentelemään elintärkeänä osana asiantuntevaa tiimiä, joka vastaa verkkokauppojen, kaupallisen tuotetiedon hallinnan ja asiakaskokemuksen personoinnin suunnittelu- ja toteutusprojekteista. Palat halusta suunnitella korkealaatuisia ja toimivia kaupallisen tuotetiedon hallinnan tietomalleja, prosesseja ja toimintamalleja asiakkaille, ja haluat tätä kautta luoda parhaan mahdollisen käyttökokemuksen loppukäyttäjille.


Kaupallisen tuotetiedon hallinnan kehittäjänä sinulla on ymmärrys tuotetiedon ja sen hallinnan merkityksestä liiketoiminnalle ja ensiluokkaiselle asiakaskokemukselle. Ymmärrät kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmän merkityksen osana yrityksen arkkitehtuuria, ja sinulla on mahdollisesti käytännön kokemusta jostakin kaupallisen tuotetiedon hallintajärjestelmästä, kuten esimerkiksi inRiver PIM, Akeneo, Adeona PIM, Heiler tms. Odotamme sinulta myös osaamista seuraavista:


  • .NET (C#)
  • Webservice-rajapinnat (SOAP, REST)
  • XML
  • integraatiot
  • SQL


Nautit työtehtävästä, jossa saat työskennellä monipuolisessa teknisessä roolissa. Haluat myös toimia asiakkaittemme luotettuna ja näkemyksellisenä neuvonantajana, joka auttaa heitä viemään kaupallisen tuotetiedon hallinnan Excel-pohjaisesta manuaalista työtä vaativasta kaaoksesta automatisoiduksi ja johdetuksi kilpailuedun lähteeksi.


Meillä voit kehittyä osaavan tiimin tukemana kaupallisen tuotetiedon hallinnan asiantuntijaksi. Saat työskennellä kasvavassa digitaalisen liiketoiminnan asiantuntijayrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan ja ainutlaatuisten asiakaskokemuksien rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.


Hakuaika päättyy 31.3.2017. Lisätietoa tehtävästä antaa mielellään Timo Halima, p. 040 702 8800 tai timo.halima(at)digia.com.

Hakuaika: 6.3.2018 - 31.3.2018

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: timo.halima@digia.com

Rekryilmoitus InRiver-kehittäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Digia Oyj:n kotisivulle
Osaamisalueet
Sisällönhallinta
Verkkokaupparatkaisut
inRiver PIM Akeneo XML sql integraatio

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia