HAEMME TIIMIIMME MICROSOFT AZURE- JA EMS-OSAAJIA

Haemme tiimiimme Microsoft Azure- ja EMS-osaajia. Meillä saat alan parhaat osaajat työkavereiksi!


Tätä on Sulava: Joustavuus. Etätyö. Vaikutusmahdollisuus. Itsenäisyys. Reilu palkka. Tulokset puhuvat puolestaan. Ei mikromanageerausta. Ei kvartaalitaloutta. Luottamus. Hurtti huumori. Sano se suoraan. Irtokarkit. Jäätelöallas. Microsoft. Toimisto keskustassa. Seminaarit. Toteuta kuin itsellesi tekisit. Internet of Things. Limsakaappi.


Vaadimme paljon


  • Tiedät, ettei Microsoft Azurea lausuta ”atsure”, ja se on muutakin kuin väri taivaalla
  • Ymmärrät Azure-ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Sinun ei ole pakko olla vielä se paras arkkitehti, mutta olet jo astunut polulle, joka vie kohti järkeviä, toimivia, käytettäviä ja vielä tietoturvallisiakin toteutuksia.
  • Tiedät mitä GDPR, MFA, EMS, hallintamalli, AAD, conditional access, ATP ja moni muu käsite tarkoittaa ja miten ne taklataan teknisesti
  • Myynnin tukemiseksi pystyt tuottamaan laadukkaita esityksiä ajatuksistasi.
  • Ymmärrät tietoturvan päälle muutenkin kuin erityisen pitkällä salasanallasi, seuraat pilvipalveluiden kehittymistä ja?innostut kun kuulet, että asiakas pohtii kvanttitietokoneiden käyttöä.
  • Omaat teknisen näkemyksen Microsoft Azuresta, hybridiarkkitehtuureista ja on-premises-ratkaisuista.
  • Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi, sekä suullisesti että kirjallisesti.


Vastavuoroisesti tarjoamme parhautta


Meillä saat alansa parhaat osaajat työkavereiksi! Sulavan asiantuntijat ja myyjät ovat tunnettuja ja rautaisia ammattilaisia. Esiinnymme usein seminaareissa ja tapahtumissa, pyöritämme User Groupeja, julkaisemme kirjoja ja olemme aktiivisia blogipostauksissa. Saat mahdollisuuden oppia pitkän linjan ammattilaisilta, ja tuen kehittyä alansa huipuksi. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ainiin, saat myös itse vaikuttaa työnkuvaasi!


Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus HAEMME TIIMIIMME MICROSOFT AZURE- JA EMS-OSAAJIA
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Sulava Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Arkkitehtuuri
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoliikennepalvelut
Azure
Microsoft
 

Sulava Oy:n muita rekryilmoituksia