Haemme CXD Manageria

Vahvistamme kykyä auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa Benemen-ratkaisuiden avulla. Etsimme Helsingin toimipisteeseemme asiakaslähtöistä ja ratkaisukeskeistä


CXD MANAGERIA


Customer Experience Development Manager – [lue: auta asiakkaitamme onnistumaan]


Asiakkaidemme strateginen valinta on usein ylivoimainen asiakaskokemus. Hakemamme henkilön tavoitteena on löytää keinot tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Onnistumisemme on kiinni asiakkaidemme onnistumisesta - tästä syystä CXD Managerin ensisijainen tehtävä on ymmärtää nykyasiakkaidemme liiketoimintaa ja löytää keinot sen kehittämiseksi ratkaisuidemme ja tiedon avulla. Avoinna oleva tehtävä on uusi ja kuvastaa Benemenin erilaista tapaa toimia, johon markkinoilla ollaan perinteisesti totuttu.


CXD Managerin tehtävät:


Tiivis yhteydenpito nykyasiakkaittemme liiketoimintajohtoon, uusien kehitysmahdollisuuksien löytäminen paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi, Benemen-ratkaisuehdotuksien rakentaminen ja lisäpalveluiden myynti. Tavoite on parantaa asiakkaidemme tyytyväisyyttä Benemeniin aktiivisena kumppanina. Toimit yhteistyössä Benemenin palvelupäälliköiden kanssa luodessasi kokonaisnäkemystä asiakkaidemme tilanteesta.  


Menestymisen edellytykset:


Tässä tehtävässä tulee olla aidosti kiinnostunut asiakkaidemme liiketoiminnasta ja ymmärtää kommunikaatiopalveluiden ja tiedolla johtamisen tuomat mahdollisuudet. Valitsemallamme henkilöllä on asiakashyötytavoite – ts. onnistumista mitataan asiakkaan saavuttaman hyödyn kautta. Hänen tulee kyetä havainnoimaan muutostarpeita asiakkaidemme toimialalla sekä tarjoamaan uusia mahdollisuuksia kommunikaation tehostamiseen yrityksen sisällä ja asiakkaidensa kanssa monikanavaisesti. Työssä menestyy aktiivisella otteella ja lopulliseen työnkuvaan pääsee itse vaikuttamaan.


Erinomaisen pohjan tehtävässä menestymiselle antaa aikaisempi kokemus esimerkiksi operaattorimaailmasta ja myyntitehtävistä ICT-yrityksissä sekä kyky hahmottaa liiketoiminnan tarpeita nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tehtävässäsi tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muut kielet ovat etu.


Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan työn kommunikaatioteknologian eturintamalla. Sen lisäksi, että pääset osaksi loistavaa työyhteisöä, saat kilpailukykyiset edut ja korvauksen hyvin tehdystä työstä.


Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 1.11.2017. Kerro meille osaamisestasi ja kokemuksestasi ja lähetä hakemuksesi osoitteeseen vesa.siitari@benemen.com.

 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Vesa Siitari puhelimitse 27.10.2017 klo 8 - 13. Vesan tavoitat numerosta +358 50 50 611 80.

Hakuaika: 24.10.2017 - 1.11.2017

Sijainti: Helsinki

Tarkennettu sijainti: Pitäjänmäki, Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: vesa.siitari@benemen.com

Rekryilmoitus Haemme CXD Manageria
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Benemen:n kotisivulle
Osaamisalueet
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Projektinhallinta
 

Benemen:n muita rekryilmoituksia