Full Stack -kehittäjä

post_image

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. Tule meille full stack web -kehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme!

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Eatechia kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

PÄÄSET MUKAAN SEKÄ TAUSTAJÄRJESTELMÄKEHITYKSEEN ETTÄ KÄYTTÖLIITTYMIEN TOTEUTUKSEEN

Annat panoksesi erilaisten sovellusten ja järjestelmien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Työssäsi pääset tuottamaan sekä front- että back-end -puolen koodia. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Samassa tiimissä kanssasi on yleensä parista hengestä noin kymmeneen henkeä. Kaikkiaan meitä eatechilaisia on jo yli 100 energistä osaajaa, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. Projekteista riippuen saatat toimia saman projektin kanssa muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Kuuntelemme myös aina työntekijöidemme toiveita, joten pystyt itse vaikuttamaan työhösi.

OMAAT KOKEMUSTA ERILAISISTA OHJELMISTOPROJEKTEISTA, ETKÄ PELKÄÄ KOKEILLA UUTTA

Luultavasti hallitset hyvin ainakin jonkun ohjelmointikielen ja teknologioita sekä back-end- että front-end -puolelta. Meillä tehdään tällä hetkellä hommia muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, AngularJS, React, React Native, REST, ASP.NET Core / Web API ja Node.js. 

Kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta erilaisista web-projekteista.

"ILMAPIIRI EATECHILLA ON HYVÄ JA NÄKYY SELLAINEN TEKEMISEN MEININKI"

Me eatechilaiset arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Asiat tehdään järkevästi ja meillä tuetaan joustavasti erilaisia tapoja työskennellä. Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme eatechilaisten osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Eatechilla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Eatechilaisten sanoin "hauskinta meillä on itse työ" ja viihtyvyyttä edistävät mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoin työyhteisö, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkeminen: ”tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta.

JOKO KIINNOSTUIT?

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 12.8.2018, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Käsittelemme hakemuksia jo heinäkuussa, mutta palaamme asiaan viimeistään elokuussa lomien jälkeen. Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta (seija.suoniemi@eatech.fi).


Hakuaika: 1.7.2018 - 12.8.2018

Sijainti: Helsinki, Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Rekryilmoitus Full Stack -kehittäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Eatech Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Node.js
React
React Native
C#
Java
Javascript
Sql Server html5 css3 angularjs Rest

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia