logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Full Stack -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusSINUN ROOLISI YLI 120 EATECHILAISEN JOUKOSSA

Nautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. Tule meille full stack web -kehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme!

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Eatechia kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

PÄÄSET MUKAAN SEKÄ TAUSTAJÄRJESTELMÄKEHITYKSEEN ETTÄ KÄYTTÖLIITTYMIEN TOTEUTUKSEEN

Annat panoksesi erilaisten sovellusten ja järjestelmien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Työssäsi pääset tuottamaan sekä front- että back-end -puolen koodia. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Samassa tiimissä kanssasi on yleensä parista hengestä noin kymmeneen henkeä. Kaikkiaan meitä eatechilaisia on jo yli 100 energistä osaajaa, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. Projekteista riippuen saatat toimia saman projektin kanssa muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Kuuntelemme myös aina työntekijöidemme toiveita, joten pystyt itse vaikuttamaan työhösi.

OMAAT KOKEMUSTA ERILAISISTA OHJELMISTOPROJEKTEISTA, ETKÄ PELKÄÄ KOKEILLA UUTTA

Luultavasti hallitset hyvin ainakin jonkun ohjelmointikielen ja teknologioita sekä back-end- että front-end -puolelta. Meillä tehdään tällä hetkellä hommia muun muassa seuraavien teknologioiden parissa: .NET, C#, SQL Server, Java, JavaScript, HTML5, CSS3, Angular, AngularJS, React, React Native, REST, ASP.NET Core / Web API ja Node.js. 

Kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta erilaisista web-projekteista.

"ILMAPIIRI EATECHILLA ON HYVÄ JA NÄKYY SELLAINEN TEKEMISEN MEININKI"

Me eatechilaiset arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Asiat tehdään järkevästi ja meillä tuetaan joustavasti erilaisia tapoja työskennellä. Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme eatechilaisten osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla.

Eatechilla viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka", ja meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme.

Suhtaudumme Eatechilla joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta ja useat eatechilaiset hyödyntävät tarjoamaamme etätyömahdollisuutta. Olemme hyvin perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan.

Eatechilaisten sanoin "hauskinta meillä on itse työ" ja viihtyvyyttä edistävät mm. avuliaat ja mukavat työkaverit, avoin työyhteisö, vaihtelevat ja monipuoliset projektit sekä hienojen lopputulosten näkeminen: ”tekemällämme työllä on oikeasti vaikutusta asiakkaiden arkipäivään ja liiketoimintaan”. Kurkista arkeemme Facebookin tai Instagramin kautta. 

JOKO KIINNOSTUIT?

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 30.9.2018, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä ja Eatechista työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

EATECH OY

?Eatech on vuonna 2006 perustettu ohjelmistoyritys, jossa työskentelee jo yli 120 osaajaa. Toimipisteemme sijaitsevat Hervannassa, Tampereen keskustassa (Tulli) ja Helsingin Vallilassa. Olemme vastuullinen sekä luotettava työnantaja ja etsimme työntekijöitä pitkiin työsuhteisiin.Toimintamme ydin on asiakaskohtainen ohjelmistokehitys, jossa keskitymme ohjelmistoratkaisujen suunnitteluun, toteutukseen ja testaukseen. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme ratkaisuylläpitopalveluja vuorokauden ympäri.

 

Olemme osa Etteplanin Sulautetut järjestelmät ja IoT -palvelualuetta, jossa on yhteensä noin 700 sulautettujen järjestelmien ja IoT:n eri osa-alueilla työskentelevää asiantuntijaa. Meistä 200 on erikoistunut ohjelmistopohjaisiin digitalisaatioratkaisuihin. Tämä mahdollistaa entistäkin monipuolisempia asiakkuuksia ja mielenkiintoisia projekteja työntekijöillemme.

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja katsotaan, löytyisikö koodikkaasta paikasta juuri sinulle sopiva tehtävä!

Lisätietoa työskentelystä Eatechilla löydät Instagramista, FacebookistaTwitteristä ja LinkedInistä.

Katso myös Etteplanin ja Soikean avoimet työpaikat!

Pinterest
Eatech Oy

Tietoja

Hakuaika: 8.10.2018 - 4.11.2018
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@eatech.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Eatech Oy:n kotisivut

Tagit

Teknologia

Node.js
React
React Native
C#
Java
Javascript

Omat tagit

Sql Server
html5
css3
angularjs
Rest

Eatech Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Eatech Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku