Front-end developer WordPress-tiimiin

post_image

Hoppu näyttää tulevan WP-tiimiiin, joka kaipaa lisäkäsiä täydentämään Geniemin fronttiosaamista. Nyt olisi siis sinunkin hyvä hetki miettiä tulevaisuuden työkoukeroita ja auttaa meidän rekrymimmiä löytämään WP-tiimiin neljästoista jäsen.


Olemme luovia, usein aika hauskoja ja myös kunnianhimoisia tyyppejä. Kannustamme itsensä kehittämiseen, yhdessä tekemiseen ja matalan kynnyksen kokeilemiseen.


Meillä ei ole tarkkaa listaa siitä millainen sinun pitäisi olla, mutta emme etsi renkiä, vaan devaajaa, joka haluaa koodata kattavasti ja innostuu koko fronttipuolen kehittämisestä!


Tunnistatko itsessäsi palavan kokeilunhalun ja luovia ideoita - niin hyviä kuin huonoja - pursuavan mielen? Tiedätkö mitä teet, ja teet mitä lupaat? Saatat silloin tällöin naurattaa muita tyyppejä sun jutuilla, mutta toki tarpeen vaatiessa myös ohjaat ja neuvot kinkkisten juttujen parissa. Olet valmis esittelemään sinun hienoja tuotoksia niin työkavereille kuin asiakkaille. Olet siis ylpee siitä mitä teet! Sinusta kumpuaa ratkaisukeskeisyys ja halu oppia uusia asioita jatkuvalla syötöllä. Mikäli tunnistat itsesi ylläolevasta, tulet takuulla viihtymään ja kehittymään meillä. 


Koska sitä tekniikkaakin pitää puhua, niin näistä meillä innostutaan:

• Webpack

• ES6, babel

• React, vue

• Sass, modulaarinen css, flexbox, css-grid, mixinit

• Foundation / bootstrap


Työehdoista muutama sananen:

• työt alkavat heti sopivan kaverin löydyttyä

• kyseessä on kokoaikatyö

• työskentelet Tampereella ja/tai etänä

• palkasta keskustelemme sopivan kaverin löydyttyä


Kulttuuristamme voit lukea lisää täältä. Kiinnostaako mitä työsuhde-etuja on tarjolla? Niistä voit lukea tarkemmin täällä. Haluatko kysellä suoraan työntekijältä fiiliksiä? Siihen löytyy aikaa työpalaverissa.


Liity nopeasti kasvavaan, 50 hengen luovaan ohjelmistotaloon joka ratsastaa uusimpien tekniikoiden aallonharjalla ja on yksi suomen parhaimmista työpaikoista.


Selvitä täältä miten voit hakea paikkaa!

Hakuaika: 26.6.2018 - 31.7.2018

Sijainti: Tampere

Tarkennettu sijainti: Tampere tai etätyö

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: essi.wack@geniem.com

Rekryilmoitus Front-end developer WordPress-tiimiin
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Geniem Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tuotanto
Ohjelmistokehitys
React
WordPress
Enterprise Wordpress

Geniem Oy:n muita rekryilmoituksia