logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Dynamics 365 -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusHaemme Microsoft Dynamics 365 -kehittäjää Helsingin toimistollemme.

Sinulla on ohjelmistokehityskokemusta Microsoftin ekosysteemistä ja osaat toimia haastavissakin eri kokoisten organisaatioiden toimintaympäristöissä. Pystyt tarttumaan sekä back- että frontend -toteutushaasteisiin. Sinulla on intoa ja kykyä ottaa haltuusi uusia teknologioita ja hyödyntää niitä käytännön työssäsi. Omaathan kokemusta Dynamics CRM-, Dynamics Nav- tai Dynamics Ax -käyttöönottoprojekteista. Sinulla saattaa jo olla relevantteja teknisiä Microsoft-sertifikaatteja tai ainakin tahtoa suorittaa niitä.

Eduksesi lasketaan aiempi kokemus CRM- järjestelmien tai toiminnanohjausjärjestelmien kehitysprojekteista. Arvostamme suuresti myös tietämystä Azure-teknologioista.

On hienoa, jos olisit työskennellyt Dynamics 365 -sidonnaisten tuotteiden ja integraatioiden kanssa. (Esim. Click Dimensions, tai joku muu markkinoinnin automaation järjestelmä). Annamme myös lisäarvoa sille, että hallitset Power BI -tuotteen ja kykenet luomaan SSRS-raportteja.

Hoidat työsi can do -asenteella ja tunnet aitoa intohimoa uusia teknologioita ja ohjelmointia kohtaan. Kokemuksen tuoma määrätietoisuus ja kyky tarvittaessa myös haastaa muita näkyvät jämäkkyytenä projekteissasi. Haluat ehdottomasti jakaa osaamistasi myös muille ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia alan huipputekijöiden kanssa innostavassa ja nuorekkaassa ilmapiirissä. Saat toimia mielenkiintoiten asiakkuuksien ja projektien parissa sekä suuren vapauden oman työsi organisointiin ja kehittämiseen. Sininen Meteoriitin työntekijänä nautit monista mukavista eduista: kuten joustavista etätyömahdollisuuksista, pelihuoneesta, työsuhdepyörästä ja ennen kaikkea loistavista kollegoista ja loppumattomasta määrästä huonoa huumoria!

Kerro itsestäsi ja osaamisestasi vapaamuotoisessa hakemuksessa. Odotamme hakemustasi ja ansioluetteloasi osoitteessa rekrytointi@meteoriitti.com! Toimi pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut heti ja palkkaamme sen oikean heti hänet löydettyämme.

Pinterest
Sininen Meteoriitti Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä
Linkki: https://www.meteoriitti.com/2017/05/12/dynamics-365-kehittaja/
Yhteydenotto: rekrytointi@meteoriitti.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sininen Meteoriitti Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Microsoft

Sininen Meteoriitti Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Sininen Meteoriitti Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku