Digital Solutions Architect

post_image

Tule auttamaan asiakkaitamme kehittämään liiketoimintaansa hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa julkaisujärjestelmissä, verkkokaupoissa, markkinoinnissa ja asiakaskokemuksen hallinnassa. Meillä työskentelet osana Episerver Partner of the Year 2017 –palkinnon saanutta Knowit Experience –tiimiä!


Arkkitehtinä toimit Helsingin Punavuoressa yhdessä kehittäjiemme, myyntimme ja muiden asiantuntijoidemme kanssa. Asiakkainamme on Suomen johtavia kansainvälisiä yrityksiä, joiden teknologisiin valintoihin ja tiekarttoihin pääset vaikuttamaan. Elät ja innostut teknologiasta ja näet sen tuomat mahdollisuudet asiakkaillemme.


Työssäsi olet osa Knowit Experiencen 500 henkilön pohjoismaista organisaatiota. Pääset kehittämään osaamistasi aitiopaikalla ja sinulla on mahdollisuus profiloitua oman alasi kansainvälisenä erityisosaajana.


Odotamme sinulta laaja-alaista kokemusta web-ympäristöjen CMS:istä, markkinointiteknologioista ja teknisten kehityspolkujen konsultoinnista. Painotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja suomen ja englannin kielillä. Pohjoismaiden suurimpana Episerver-kumppanina arvostamme kokemusta ko. julkaisujärjestelmästä.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja haastavia projekteja mukavien asiakkaiden kanssa osana taitavaa ja kokenutta tiimiä. Yhteistyö ja yhteiset asiakkaamme muiden pohjoismaisten toimistojemme kanssa tarjoavat sinulle mahdollisuuden osallistua kansainvälisiin projekteihin sekä uusia uramahdollisuuksia.


Tutustu työntekijöidemme blogiin: http://we.knowit.fi


Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta paikasta antaa Miikka Roth, Head of Development, miikka.roth(a)knowit.fi, puh. +358 40 501 2319.


Mukaan tiimiimme?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si meille tämän sivun hakutoiminnon kautta. Käsittelemme hakemuksia ja pidämme haastatteluja koko hakuajan. Hakuaika päättyy kun löydämme parhaat osaajat!


Knowit on konsulttiyritys, joka luo yksilöllistä arvoa asiakkaille tarjoamalla ratkaisutoimituksia kolmella eri liiketoiminta-alueella: Experience, Insight ja Solutions. Knowitin palveluissa yhdistyy design- ja viestintäosaaminen, liikkeenjohdon konsultointiosaaminen ja vahva teknologiaosaaminen. Knowitilla työskentelee yli 2000 työntekijää Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Tanskassa ja Saksassa. Knowit on listattu Tukholman OMX-pörssissä. Knowit – Creating Digital Opportunities. Lisätietoja: www.knowit.fi ja www.knowit.eu


Hakuaika: 1.1.2018 - 28.2.2018

Sijainti: Helsinki

Tarkennettu sijainti: Punavuori

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: miikka.roth@knowit.fi

Rekryilmoitus Digital Solutions Architect
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Knowit Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Arkkitehtuuri
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Angular
Node.js
C++
Episerver
kestävä ruuantuotanto

Knowit Oy:n muita rekryilmoituksia