Digital Designer

post_image

Solinor on asiakkaidensa luotettu kumppani digitaalisen liiketoiminnan rakentamisessa ja perinteisen liiketoiminnan parantamisessa digitalisaation mahdollistamin keinoin.


Tiimimme Helsingissä koostuu 50+ designin ja ohjelmistokehityksen ammattilaisesta. Toimintamme perustana on ketteryys ja läpinäkyvyys sekä ennen kaikkea luottamus ihmisiimme. Rennosta meiningistä huolimatta otamme työmme vakavasti, sillä luotettavuus sekä tietoturva ovat avainsanoja tekemisessämme.


Olet etsimämme Digital designer, jos


  • Digitaalinen maailma on sinulle visuaalinen elämys
  • Sinulla löytyy kokemusta yhdestä tai useammasta: Palvelumuotoilu, UI, UX, VD
  • Palat halusta kokeilla uusimpia mobiilisovelluksia ja tutustua niiden innovaatioihin
  • Ymmärrät, mikä tekee softasta käytettävää
  • Luot materiaalia, joka skaalautuu laitteesta toiselle
  • Haluat kohdata asiakkaan haasteet yhdessä tämän kanssa
  • Pystyt vakuuttamaan ihmiset puolellesi.

Tulet työskentelemään osana design-tiimiämme, jonka mukana pääset osaksi mielenkiintoisia projekteja yhdessä palvelumuotoilijoidemme ja käytettävyysammattilaistemme kanssa. Toteutat asiakkaillemme näyttäviä, mutta ennen kaikkea käytettäviä käyttöliittymiä. Graafinen osaamisesi ulottuu myös näytön ulkopuolelle.


Tiimissämme monitaituruus on valttia. Odotamme sinulta ymmärrystä asiakkaiden tarpeita myös liiketoiminnan näkökulmasta. Sinulta löytyy kunnianhimoa ja kykyä tuottaa valmista materiaalia asiakkaidemme tarpeisiin. Pystyt esimerkiksi ohjelmoimaan HTML5+CSS3 -layoutin vakuuttaaksesi asiakkaan ratkaisusi toimivuudesta myös käytännössä. Yllätät meidät jatkuvasti omilla kyvyilläsi, mutta haastat samalla myös itseäsi ja haluat oppia uutta joka päivä. Aiempi työkokemus digital designissa on plussaa.


Maksamme loistavista suorituksista erittäin kilpailukykyistä palkkaa. Työn tekemisen suhteen olemme joustavia, joten voit olla myös opiskelija – riittää, että olet timanttia siinä, mitä teet!


Jos olet etsimämme, ota rohkeasti yhteyttä! Arvostamme aitoutta, ja toivomme, että se näkyy myös hakemuksessasi. Lähetä meille portfolio ja CV, joilla vakuuta meidät taidoistasi!


Lähetä kysymyksesi osoitteeseen nelli.rovamaa@solinor.com

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: nelli.rovamaa@solinor.com

Rekryilmoitus Digital Designer
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Solinor Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
ux ui palvelumuotoilu VD

Solinor Oy:n muita rekryilmoituksia