DevOps järjestelmäylläpitäjä

post_image

Etsimme kaveria ylläpitämään ja kehittämään infrapalvelujamme, joissa ylläpidetään meidän ja asiakkaidemme ympäristöjä. Nykyaikaiseen ylläpitoon kuuluu paljon muutakin kuin vain palvelun resurssien tarkkailua – automatisointia, tietoturvan kehittämistä, tiivistä yhteistyötä kehittäjien kanssa ja uusien teknologioiden testaamista. Käyttöpalvelun perusajatus on, että homma toimii. Parasta käyttöpalvelua on sellainen, ettei sen olemassaoloa edes huomaa. Tämä ei kuitenkaan tapahdu itsestään – verhojen takana tapahtuu paljon ennakoivaa ja ylläpitävää työtä. Palvelun ollessa alhaalla, nurin ja päälaellaan, vaaditaan tilanteen hoidossa hellän tiukkaa ammattimaista otetta, rehellistä ja varmaa viestintää.


Mitä odotamme sinulta:

Vähintään kolmen vuoden kokemusta ylläpitotehtävistä sekä rautaista osaamista Linux käyttöjärjestelmistä. Toivomme lisäksi, että sinulla on kokemusta HA järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta.


Toivomme, että seuraavat asiat ovat sinulle tuttuja tai mielekkäitä:

  • Pilvipalveluiden tuntemus (Google Cloud, AWS)
  • Raportointi- ja valvontatyökalut (Zabbix, Sentry)
  • Varmuuskopiointi, lokienhallinta, tietoturvaskannaukset
  • Automatisointi & konfiguraation hallinta (CI, Docker, Ansible)
  • Perustason ymmärrys ohjelmointikielistä (esim. Python, JavaScript, PHP)


Olet meille oikea tyyppi jos: Olet tiimipelaaja ja tykkäät tehdä töitä ihmisten ja koneiden kanssa. Olet koodin kaveri ja palvelinten paras ystävä. Sinulla on kokemusta, näkemystä ja uskoa omaan osaamiseesi ja osaat viestiä hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti. Asiantuntijamyynti ei tunnu täysin vastenmieliseltä. Olet oma-aloitteinen ja valmis selvittämään asioita myös ilman ulkopuolista tukea sekä haluat kehittää ja parantaa asioita kehittyen kanssamme huippu DevOps-osaajaksi. Olet avoin ja kokeilunhaluinen, et siis jumita vanhoissa toimintamalleissa. Sinulla on mielipiteitä ja kokemusta siitä, miten tehdään käyttöpalvelubisnestä ja ymmärrät mikä on kehittäjien kannalta tärkeää. 

Sijainti: Turku

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: riku@anders.fi

Rekryilmoitus DevOps järjestelmäylläpitäjä
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Anders Innovations Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tietohallinto
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Käyttäjähallinta
Laadunvarmistus
Tietoliikennepalvelut
Tietoturva
Google
Open source
Javascript
PHP
Python
 

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia