Data Scientist / Engineer

post_image

RekryilmoitusLamia on suomalainen liiketoiminnan digitalisoija, jonka erityisosaamista ovat vaativat verkkokaupparatkaisut. Kehitämme asiakkaidemme digitaalista liiketoimintaa KPI-lähtöisesti yhdistämällä älykkään strategian, oivaltavan palvelumuotoilun sekä huipputeknologian. Haluaisitko mukaan omavaraiseen yritykseen, josta yksikään työntekijä ei ole vielä halunnut lähteä pois? Lamia hakee nyt tiimiinsä vahvalla analyyttisella otteella ja tuloshakuisuudella varustettua Data Scientistia / Engineeria.

Tehtävässä vastuullesi kuuluu:

 • Liiketoiminnan optimointi dataan pohjautuen
 • Mallinnus, louhinta ja tuottaminen (Data mining, modeling, production)
 • Big data -työkalujen hyödyntäminen merkittävän lisäarvon tuottamiseksi jatkokehitysvaiheessa
 • Asiakasvastuu sekä korkean asiakastyytyväisyyden ylläpito
 • Yhteistyö erityisesti data-analyytikon tiimissä(mm. tuloksien visualisointi), mutta toiminen myös kehittäjien, palvelumuotoilutiimin ja muiden sidosryhmien kanssa

Etsimme henkilöä joka pystyy luomaan itsenäisesti asiakaskohtaisia datamalleja, tunnistamaan laadukkaat datalähteet kussakin tilanteessa ja muokkaamaan datasta oivaltavia tuloksia asiakkaidemme liiketoiminnan optimoimiseksi ja pullonkaulojen löytämiseksi. Pelisilmä eri tilanteisiin, matemaattinen suuntautuneisuus, itseohjautuvuus sekä verkkokauppa- ja verkkoliiketoiminnan ymmärrys ovat toivottuja ominaisuuksia tehtävässä menestymisen ja viihtymisen kannalta.

Mitä odotamme 

 • Asiakaslähtöistä asennetta
 • Aiempaa kokemusta datamallien ja analytiikan parissa toimimisesta
 • Teknistä orientoituneisuutta ja ymmärrystä teoriasta datamallien tilastotieteen ja datan käsittelyn taustalla
 • Hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä toimia tarvittaessa tulkkina kehitystiimin ja asiakkaan välillä
 • Ajankäytön tehokasta hallintaa ja järjestelmällisyyttä
 • Tarvittavissa määrin osaamista joistakin seuraavista teknologioista, joita data engineer / scientist käyttää menestyäkseen: R, Python, Stata, Julia, tietokannat, Tableau, Matlab, Excel, Scala. Java, C# jne.
 • Ongelmanratkaisukykyä ja terävää taitoa soveltaa opittua
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikkia energia voidaan keskittää olennaisimpaan: työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Viihtyvyyttä tukevat upea toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiria unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen.

Lisätietoa ja hakuohjeet

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Mikäli tämä kuulostaa sinun unelmatyöpaikaltasi, lähetä työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen careers+data@lamia.fi31.7.2018 mennessä. Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana.

Pinterest
Lamia logo

Tietoja

Hakuaika: 27.6.2018 - 31.7.2018
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsingin ydinkeskusta
Linkki: https://lamia.fi/ura/data-scientist-engineer
Yhteydenotto: careers@lamia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Lamia:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Big Data

Omat tagit

Data Mining

Lamia:n muita rekryilmoituksia

Siirry Lamia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku