Cloud-ammattilainen, Joensuu

RekryilmoitusHaaveiletko pilvilinnojen rakentelun sijaan ihan oikeiden pilviympäristöjen rakentamisesta mukavassa työyhteisössä maakunnan pääkaupungin ytimessä? Meillä on sinulle paikka tarjolla. Toimintamme kasvaessa haemme nyt työyhteisöömme Cloud-ammattilaista.

Valamiksella toteutamme huipputason digitaalisia palveluita asiakkaillemme maailmanlaajuisesti. Työskentelet Infra & Support -tiimissä, jossa arvostamme sekä halukkuutta kehittyä itse että kehittää toimintatapojamme. Etsimme oma-aloitteista tiimipelaajaa, jolle haasteisiin tarttuminen ja ratkaisujen etsiminen on luonnollinen osa työntekoa.

Voit olla etsimämme uusi valamislainen, jos

 • hallitset hyvin Container-alustat
 • sinulla on kokemusta suurien Cloud-arkkitehtuurien toteutuksesta (mieluiten Azure)
 • uuden oppiminen saa sinut innostumaan
 • haluat jakaa omaa osaamistasi muille talon sisäisesti
 • hahmotat monimutkaisiakin kokonaisuuksia
 • sinulla on hyvät sosiaaliset taidot
 • ilmaiset itseäsi selkeästi suomeksi ja englanniksi

 

Lisäplussaksi lasketaan, jos sinulla on kokemusta joistakin seuraavista:

 • Kubernetes
 • Automaattisen provisoinnin työkalut, esim. Terraform
 • AWS ja Google Cloud
 • Azure-optimointi

Eduksi katsotaan myös Cloud-/Azure-/Kubernetes-sertifikaatit, kuten Certified Kubernetes Administrator.

Tuemme kehittymistäsi monin tavoin. Esimerkkejä kehittymistä tukevista toimintamalleistamme ovat mentorointiohjelmamme, erilaiset teknologioihin ja ratkaisuihin keskittyvät esitykset ja yhdessä oppiminen esim. tiimilounaiden muodossa. Tuemme sinua myös urapolullasi, ja esimerkiksi uusien tehtävien avautuessa Valamiksella tarjoamme mahdollisuutta uusiin tehtäviin siirtymiselle ensisijaisesti omille työntekijöillemme. Meillä on käytössä Leadership as a Service (LaaS) -palvelu, mitä kautta työntekijä itse tilaa mm. työntekoon, kehittymiseen ja hyvinvointiin liittyviä palveluita silloin kun hän niitä itse tarvitsee.

Myös työssä viihtyminen on meille tärkeää. Käytössämme ovat perinteiset työsuhde-edut lounas- ja virike-etuineen, mutta näiden lisäksi mm. järjestämme yhteisiä tapahtumia ja matkoja, tarjoamme kattavan sairauskuluvakuutuksen ja pääset työnantajan tukemana hierontaan kerran kuussa. Mahdolliseen uuteen työkaveriisi Jooseppiin voit tutustua täältä.

Hakuaika päättyy 11.11.2018, mutta hae paikkaa välittömästi, sillä täytämme paikan oikean henkilön löydyttyä. Jätäthän hakemukseesi myös palkkatoiveen. Lisätietoja tehtävästä antaa Jari-Pekka Holopainen, puh. 050 461 9944.

Valamis Group Oy (entinen Arcusys Oy) on kansainvälisesti kasvava oppimisen digitalisaatioon erikoistunut yritys. Ennakoiva analytiikka, it-asiantuntijapalvelut ja tietojärjestelmäratkaisut ovat myös vahvaa osaamistamme. Meillä työskentelee 180 työntekijää, joiden jokapäiväistä työtä ohjaavat arvomme yhteisöllisyys, kehittyminen, vastuullisuus ja asiakaslähtöisyys. Mahdollisena tulevana työnantajanasi toivomme, että myös sinä asetat nämä arvot korkealle henkilökohtaisessa arvoasteikossasi.

Pinterest
Valamis

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Joensuu
Linkki: https://www.valamis.com/fi/tyopaikat

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Valamis:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Azure
Google

Toimialakokemus

IT

Omat tagit

Kubernetes
AWS
Google Cloud Platform
Cloud
Container

Valamis:n muita rekryilmoituksia

Siirry Valamis kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku