Client Executive

post_image

Oletko etsimämme tuloksentekijä? Haemme kokenutta

ASIAKKUUSJOHTAJAA (Client Executive)

valtionhallinnon toimialamyyntiin Helsingin Pitäjänmäen toimipisteeseen.

Asiakkuusjohtajana vastaat valituista valtio-omisteisista avainasiakkaistamme sekä johdat tärkeimpien asiakkuuksien kasvua ja kehitystä.

Menestyt tehtävässä, jos olet innokas ja kunnianhimoinen tuloksentekijä, jolle ict-toimialan palvelu- ja ratkaisumyynti on tuttua. Tunnet julkishallinnon toimintaa ja asiakkuuksia, hahmotat laajoja kokonaisuuksia ja tunnet päätöksenteon kriteerit. Kokonaisuuksien lisäksi hallitset myös yksityiskohdat. Olet työskentelytavoiltasi aikaansaava, analyyttinen ja huolellinen. Sinulla on hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Toivomme sinulta useamman vuoden tuloksellista kokemusta ja näyttöä ict-ratkaisujen tai -palveluiden myynnistä sekä kykyä johtaa itsenäisesti asiantuntijatiimejä kansainvälisessä organisaatiossa. Sinulla on myös oma-aloitteisuutta, energisyyttä, myönteistä asennetta ja esimerkillistä taitoa ratkaista ongelmatilanteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, avoimen ilmapiirin ja mahtavat työkaverit sekä mahdollisuuden työskentelyyn kasvavalla ja kansainvälisellä toimialalla yhdessä Suomen suurimmista ja arvostetuimmista ict-taloista.

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Mika Koskinen, mika.koskinen(at)fi.fujitsu.com

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV 4.2.2018 mennessä.

Hakuaika: 1.2.2018 - 4.2.2018

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Rekryilmoitus Client Executive
Lisätietoja: Ilmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Fujitsu Finland Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Myynti
 

Fujitsu Finland Oy:n muita rekryilmoituksia