C#-ohjelmoija / C# Developer

post_image

Kasvava bitwisereiden joukko kaipaa lisää ohjelmistosuunnittelijoita kehittämään mielenkiintoisia asiakasprojekteja, jotka tarjovat mahdollisuuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen. Toivomme että sinulle on jo kertynyt kokemusta ohjelmoinnista C# -kielellä Visual Studio työkalua käyttäen ja / tai Microsoft .NET Frameworkeista. Jos et hallitse vielä C#, mutta Java on sinulle tuttu, menestyt tehtävässä loistavasti.


Huomioimme omat toiveesi ja pyrimme löytämään juuri sinulle sopivat ohjelmistoprojektin, joka voi liittyä työkoneisiin, videojärjestelmiin, satama-automaatioon, hitsausrobotiikkaan, latausjärjestelmiin, älykiekkoon... Osaamiseemme ohjelmistokehityksessä luottavat monet tunnetut suomalaisyritykset kuten Kalmar, Sandvik, Agco, Environics, Visedo ja Tappara.


OLET MEILLE TÄRKEÄ


Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.


Mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi tarjoamme sinulle:


  • Laadukkaat työvälineet ja ergonomiset työpisteet.
  • Asiantuntevat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.
  • Henkilökohtainen koulutusraha ja monipuolisia koulutuksia talon sisällä, että pysyt jatkuvasti askeleen edellä.
  • Hyvinvoinnistasi huolehtiva hieroja, joogatunnit, hammashoito ja kattava työterveys.
  • Riittävästi ilmaista pysäköintitilaa toimistomme parkkihallissa.
  • Lisäksi vähän extraa, kuten mökki Levillä, työntekijöiden vapaassa käytössä oleva saunatila, kuntosali ja tutustumisen arvoinen kahvio kaikilla herkuilla.


Lähetä CV:si ja hakemuksesi: 

rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: C# Developer

Sijainti: Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@bitwise.fi

Rekryilmoitus C#-ohjelmoija / C# Developer
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Bitwise Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Ohjelmistokehitys
C#
Java
 

Bitwise Oy:n muita rekryilmoituksia