C/C++ Ohjelmistosuunnittelija

post_image

Etsimme tiimiimme C/C++ ohjelmistosuunnittelijaa. Pääset mukaan ohjelmistoprojektiin, jossa pitkäaikainen asiakkaamme valmistaa liikkuvia koneita raskaaseen teollisuuteen ja vaativiin ympäristöihin. Toiminnassa korostuu laatu, turvallisuus ja korkea ammattitaito. Olemme päivittäin yhteydessä asiakkaamme kanssa varmistaaksemme saumattoman yhteistyön. Vuosien saatossa olemme kehittyneet koneenohjauksen rautaisiksi ammattilaisiksi.


Annamme sinulle vankkumattoman tuen, ohjaamme sinua parempaan suoritukseen ja olemme valmiita myös oppimaan sinulta. Olemme ylpeitä työstämme ja varmistamme laadukkaan ohjelmistokehityksen katselmoinneilla, automaattitesteillä, kommunikoimalla ja jatkuvasti kehittämällä toimintaamme. Kun me teemme ohjelmistoja, voimme hyvällä omatunnolla palata katsomaan vanhaa koodiamme, eikä meitä hävetä tippaakaan.


Toivomme, että sinulla on C/C++ ja linux osaamista. Myös rinnakkaisuus, reaaliaikajärjestelmät ja hajautetut järjestelmät voivat olla sinulle tuttuja. Eikä haittaisi, jos sinulla olisi kokemusta käyttöliittymäohjelmoinnista ja/tai QT:sta, ja osaisit mahdollisesti myös Javaa tai Pythonia.


OLET MEILLE TÄRKEÄ


Olemme Bitwisessä säilyttäneet lintukotomaisen työyhteisön, kasvusta huolimatta. Rento ilmapiiri ja hurtti huumori takaavat hyvän tekemisen meiningin. Modernit teknologiat, projektikierto ja uuden oppiminen pitävät yllä mielenkiintoasi ja kasvattavat osaamistasi. Jokainen työntekijä on meille tärkeä.


Mielenkiintoisen työtehtävän lisäksi tarjoamme sinulle:

  • Laadukkaat työvälineet ja ergonomiset työpisteet.
  • Asiantuntevat työkaverit, jotka ovat aina valmiita auttamaan.
  • Henkilökohtainen koulutusraha ja monipuolisia koulutuksia talon sisällä, että pysyt jatkuvasti askeleen edellä.
  • Hyvinvoinnistasi huolehtiva hieroja, joogatunnit, kuntosali, hammashoito ja kattava työterveys.
  • Riittävästi ilmaista pysäköintitilaa toimistomme parkkihallissa.
  • Lisäksi vähän extraa, kuten mökki Levillä, työntekijöiden vapaassa käytössä oleva saunatila, kuntosali ja tutustumisen arvoinen kahvio kaikilla herkuilla.


Lähetä meille hakemuksesi: 

rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Software Design Engineer

Sijainti: Tampere

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: rekry@bitwise.fi

Rekryilmoitus C/C++ Ohjelmistosuunnittelija
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Bitwise Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
C++
Python
Linux
 

Bitwise Oy:n muita rekryilmoituksia