Business Solution Designer

post_image

RekryilmoitusHaemme Helsingin toimipisteeseemme asiantuntijarooliin Business Solution Designeria asiakkaidemme ICT –kehityshankkeiden mahdollistajaksi. Tässä yrityksemme avaintehtävässä toimit myynnin tukena ja olet aktiivinen ja innostunut auttamaan yrityksiä muuttamaan maailmaa erilaisten älykkäiden digitaalisten ratkaisujen avulla. Haluat toimia kanssamme suunnannäyttäjänä uusien ratkaisujen toteuttamisessa ja kärkijoukossa digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa.

Mitä odotamme sinulta sinulta: 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta luontaista kiinnostusta uusiin teknologioihin, joilla asiakkaamme voivat menestyä markkinoilla. Kykenet nopeasti luomaan kokonaiskuvan ja pystyt puhumaan sujuvasti tekniikasta ja liiketoiminnasta asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaprosesseja ja pystyt löytämään sieltä luovasti erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia kasvun tukemiseksi. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Ymmärrät, että hyvienkin ideoiden toteuttaminen vaatii viestintää eri sidosryhmille ja ehdotusten selkeää ja ymmärrettävää jäsentämistä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Verkostoituminen on sinulle vaivatonta ja pidät ihmisten haastamisesta, olematta kuitenkaan röyhkeä.

Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen sekä aikaansaava ja haluat nähdä tuloksia. Uskot kuitenkin, että yhdessä tekemällä saavutetaan paras lopputulos ja pystyt antamaan tilaa myös muiden ajatuksille. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on ehdottomasti intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla muiden anderslaisten mukana kehittämässä Suomea maailman johtavaksi teknologiamaaksi.

Pinterest
Anders Innovations Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.andersinnovations.com/fi/tyopaikat/
Yhteydenotto: riku@anders.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Anders Innovations Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Prosessiteollisuus
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Anders Innovations Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku