Business Solution Designer

post_image

Haemme Helsingin toimipisteeseemme asiantuntijarooliin Business Solution Designeria asiakkaidemme ICT –kehityshankkeiden mahdollistajaksi. Tässä yrityksemme avaintehtävässä toimit myynnin tukena ja olet aktiivinen ja innostunut auttamaan yrityksiä muuttamaan maailmaa erilaisten älykkäiden digitaalisten ratkaisujen avulla. Haluat toimia kanssamme suunnannäyttäjänä uusien ratkaisujen toteuttamisessa ja kärkijoukossa digitalisoimassa suomalaista yhteiskuntaa.


Mitä odotamme sinulta sinulta: 

Tehtävässä menestyminen vaatii sinulta luontaista kiinnostusta uusiin teknologioihin, joilla asiakkaamme voivat menestyä markkinoilla. Kykenet nopeasti luomaan kokonaiskuvan ja pystyt puhumaan sujuvasti tekniikasta ja liiketoiminnasta asiakkaidemme kanssa. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaprosesseja ja pystyt löytämään sieltä luovasti erilaisia digitaalisia mahdollisuuksia kasvun tukemiseksi. Tunnet tietojärjestelmäkehittämisen menetelmät ja ketterän kehittämisen lainalaisuudet. Ymmärrät, että hyvienkin ideoiden toteuttaminen vaatii viestintää eri sidosryhmille ja ehdotusten selkeää ja ymmärrettävää jäsentämistä. Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea sekä englantia ja hyvien vuorovaikutustaitojen ansioista tulet hyvin toimeen asiakkaiden ja hankkeisiin liittyvien sidosryhmien kanssa. Verkostoituminen on sinulle vaivatonta ja pidät ihmisten haastamisesta, olematta kuitenkaan röyhkeä.


Työskentelytavoiltasi olet itsenäinen sekä aikaansaava ja haluat nähdä tuloksia. Uskot kuitenkin, että yhdessä tekemällä saavutetaan paras lopputulos ja pystyt antamaan tilaa myös muiden ajatuksille. Pyrit päämäärätietoisesti kohti ratkaisua ja uskallat tarttua asioihin. Lisäksi sinulla on ehdottomasti intohimoinen asenne työhösi ja aito halu olla muiden anderslaisten mukana kehittämässä Suomea maailman johtavaksi teknologiamaaksi.

Sijainti: Helsinki

Ilmoitus yrityksen sivulla

Yhteydenotto: riku@anders.fi

Rekryilmoitus Business Solution Designer
Lisätietoja: Siirry yrityksen rekrysivulleIlmoitus yrityksen sivuillaSiirry yrityksen profiiliin Anders Innovations Oy:n kotisivulle
Osaamisalueet
Myynti
Projektinhallinta
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys
Verkkokaupparatkaisut
Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Prosessiteollisuus
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus
 

Anders Innovations Oy:n muita rekryilmoituksia