logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Back End -kehittäjä

post_image

RekryilmoitusNautitko koodin tuottamisesta ja ohjelmistoalan kehityksestä? Niin mekin. Tule meille back-end -kehittäjäksi monipuolisiin asiakasprojekteihimme koodikkaaseen paikkaan!

SINUN ROOLISI YLI 200 MORELAISEN JOUKOSSA

Työlläsi autat asiakkaitamme kehittämään omaa liiketoimintaansa sekä Etteplan MOREa kehittymään entistä paremmaksi ohjelmistokumppaniksi. Autat myös mielelläsi työkavereitasi ja viihdyt tiimityössä. Meillä pääset mukaan asiakasprojekteihin, jotka eivät rajoitu tiettyyn toimialaan, sillä asiakkaamme toimivat muun muassa kaupan alalla, teollisuudessa, logistiikka-alalla, öljyn vähittäismyynnissä sekä ICT-alalla. Jos siis omaat jo valmiiksi jonkun toimialan tarkempaa tuntemusta, hienoa!

PÄÄSET MUKAAN TAUSTAJÄRJESTELMÄKEHITYKSEEN

Annat panoksesi erilaisten sovellusten ja järjestelmien suunnitteluun sekä kehittämiseen. Hommia teet yhdessä projektitiimin kanssa, mutta sinulta sujuu myös itsenäinen työskentely. Samassa tiimissä kanssasi on yleensä parista hengestä noin kymmeneen henkeä. Kaikkiaan meitä morelaisia on jo yli 200 energistä osaajaa, emmekä malta odottaa saavamme uusia kavereita joukkoomme. Projekteista riippuen saatat toimia saman projektin kanssa muutamasta kuukaudesta pariin vuoteen. Kuuntelemme myös aina työntekijöidemme toiveita, joten pystyt itse vaikuttamaan työhösi.

OMAAT KOKEMUSTA ERILAISISTA OHJELMISTOPROJEKTEISTA, ETKÄ PELKÄÄ KOKEILLA UUTTA

Sinulla on kokemusta taustajärjestelmien, REST -rajapintojen ja relaatiotietokantojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulla on hyvä pohjakokemus jostain ohjelmointikielestä, kuten C#, Java tai Python.

Eduksi katsotaan mm. kokemus seuraavista: .NET (core), ASP.NET (core), Spring Boot, Node.js, NoSQL -tietokannat ja pilviteknologiat.

Kuten me muutkin eatechilaiset, sinäkin olet oma-aloitteinen, innokas uuden oppija ja itsesi kehittäjä. Tartut ripeästi hommiin ja pystyt viestimään sujuvasti niin työkavereiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Sinulla voi olla jonkin verran kokemusta erilaisista web-projekteista.

MORE REASONS TO WAKE UP ON MONDAYS

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MOREssa viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat ja suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat morelaiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään 24.2.2019 ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 23.1.2019 - 24.2.2019
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Node.js
C#
Java
Python

Omat tagit

Rest
Spring Boot
NoSQL

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku