logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Invenco kokemuksia

Invenco kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Invenco Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCramo toteuttaa talouden suunnittelun ja konsernipalveluita tuottavien yhtiöiden operatiivisen konsolidoinnin yhdellä ohjelmistolla

"Yhteistyö Invencon kanssa toimi hienosti ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Eteen tulleisiin haasteisiin reagoitiin nopeasti, mikä mahdollisti projektin onnistuneen läpiviennin alkuperäisen aikataulun puitteissa."

-- Business Controller Tuomas Ikonen.

Näytä referenssi

ReferenssiOulun yliopisto säästää asiantuntijoiden aikaa Invencon kehittämän ajanvarausjärjestelmän avulla

"Yhteistyö Invencon kanssa sujui erinomaisesti projektin aikana. Ratkaisu on säästänyt asiantuntijoidemme aikaa ja he, kuten myös opiskelijamme ja tutkijamme, ovat ottaneet järjestelmän omakseen."

-- Tutkimusjohtaja Minna Ruddock

Näytä referenssi

ReferenssiReaaliaikainen tuotteiden elinkaaren hallinnan ketterä sovellus kasvuyritys iLOQ:lle

"Olen tyytyväinen siihen kuinka nopeasti ja vaivattomasti Invenco pystyi rakentamaan tietokannan, jonka tiedoilla voimme analysoida tuotteidemme elinkaaritietoja reaaliaikaisesti. Uskallan suositella tätä ratkaisua myös muille yrityksille joilla on vastaavia tarpeita kuin iLOQ:illa."

-- Jyrki Kananen, tuotantojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiFiran tietovarasto- ja raportointiratkaisu Invencon jatkuvien palveluiden piiriin

"Olen vakuuttunut, että Invencon joustava tukitiimi ja tukimalli on meille paras ratkaisu takaamaan järjestelmän käytettävyyden kustannustehokkaasti"

-- Jarmo Kärkkäinen

Näytä referenssi

ReferenssiiLOQ valitsi Jedox-ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin

"Invencon toteuttama Jedox-ratkaisu helpottaa huomattavasti taloussuunnitteluamme ja avasi talouslukujen raportointiin aivan uusia mahdollisuuksia aiempaan toteutustapaan verrattuna. Jedox on osoittautunut oikeaksi valinnaksi tarpeisiimme."

-- Sirpa Sallanko

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti kustannustehokkaan IoT-ratkaisun Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikalle Microsoft Azure -palvelulla

"Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on.."

-- Ari Huusko

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

"InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa"

-- Miska Vuorio

Näytä referenssi

ReferenssiSuunnittelu ja BI-ratkaisu yhdellä sovelluksella – Invenco toteutti SSR Groupille Jedox-ratkaisun

"Olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme ratkaisuksemme Jedoxin ja toimittajaksi Invencon. Tarvitsemamme ratkaisu vastaa erinomaisesti ennakko-odotuksiamme. Invencon kokenut konsultti toteutti haluamamme ratkaisun tehokkaasti ja laadukkaasti."

-- Petri Niemisalo, Talouspäällikkö, SSR Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiInwido tehostaa reaaliaikaista tiedolla johtamista Invencon InControl – ratkaisun avulla

"Olen erittäin tyytyväinen Invencon tapaan toteuttaa meidän vaatimukset täyttävän ratkaisun nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä ratkaisu on todellista Tiedolla Johtamista käytännön tasolla reaaliaikaisesti ja lisää meidän johdon ja lopulta koko organisaation tietämystä tärkeimmistä laatuun liittyvistä osa-alueista."

-- Perttu Vilkuna, IT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYTK:n BI -arkkitehtuuri esiselvitys

"Olen tyytyväinen Invencon osaamiseen ja siihen, että konsultti pystyi lyhyissä työpajoissa kaivamaan meille olennaiset ja tärkeät asiat esiin. Mielestäni tämä konsultaatio antaa meille hyvät suuntaviivat lähteä kehittämään meille sopivaa ratkaisua eteenpäin. Suosittelen!” "

-- Auli Hänninen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco Oy:n referenssit

Invenco Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat
Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia