Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Invenco kokemuksia

Invenco kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Invenco Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHaminan Energia hyödyntää Tabella Business Tools -ohjelmistoa talouden suunnittelussa ja konsernitilinpäätöksessä

"Invencon konsulttien projektissa osoittama palvelualttius ja heidän syvällinen asiantuntemuksensa sekä talouden prosesseista, että käyttöönotettavasta ohjelmistosta ovat olleet avainasemassa projektin onnistumiselle"

-- Oili Joukainen, talouspäällikkö, Haminan Energia

Näytä referenssi

ReferenssiKirjavälitys kehittää raportointia Power BI -pohjaiseksi

"Yhteistyön laajentaminen on luontaista, koska olemme toimineet jo vuosia Invencon kanssa ja Invencon osaajat ovat lunastaneet meidän luottamuksemme."

-- Eija Weck, tietohallintojohtaja, Kirjavälitys Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTyövuorosuunnittelun tehostaminen apteekeissa

"Olemme ymmärtäneet, että apteekkien työ on kiireistä ja työvuorojen hallinta tuo usein haasteita. Vuoro-palvelu on helppo työkalu työvuorojen hallintaan monipuolisesti. Sen avulla myös vuokratyöntekijöiden työaikasuunnittelu on ketterää”."

-- Petteri Aspelund, toimitusjohtaja, Pekava Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin seudun opiskelija-asuntosäätiölle johdon tietojärjestelmän tarvemäärittely

"Saimme Invencon avulla hyvän kuvan meidän nykytilanteesta ja tästä on hyvä jatkaa."

-- Eero Kankala, IT-päällikkö, Hoas

Näytä referenssi

ReferenssiVakuutusyhtiö Pohjantähti panostaa voimakkaasti Microsoft-pohjaiseen tietovarastoalustaan ja pilvipohjaiseen raportointiin

"Invenco on tehnyt huikeaa työtä. Koen, että raportointimme ja samalla ymmärryksemme on lisääntynyt vuoden aikana huimasti. Liiketoimintojen kehittyminen ja kehittäminen on suorassa yhteydessä raportointiin, koska Invenco luo mahdollisuuden analysoida toimintaa ja ymmärtää päätösten seurauksia."

-- Aki Kiiliäinen, toimitusjohtaja, Vakuutusyhtiö Pohjantähti

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti talousraportoinnin Power BI ‑ratkaisuna Toyota Tsusho Nordic Oy:lle

"Projekti toteutettiin aikataulussa ja projektin alussa arvioitu alustava kustannusarvio piti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin."

-- Eero Holopainen, Controller, Toyota Tsusho Nordic Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAndament Group ja Skarta Group Oyj luottavat Tabella Business Tools ‑ohjelmistoon konserniraportoinnissaan

"Tabella Business Tools ‑ohjelmisto on vastannut raportoinnin tarpeisiimme läpi muutosvaiheiden. Konsernia koskevista lukuisista erityisjärjestelyistä huolimatta Tabella on mahdollistanut raportoinnin ja budjetin sekä ennusteen laatimisen ongelmitta."

-- Anne Nerg, talouspäällikkö, Andament Group ja Sirpa Kovaniemi, talousjohtaja, Skarta Group

Näytä referenssi

ReferenssiInvencon InControl ‑ohjelmisto tukemaan Lehtipisteen raportointia

"Olen tyytyväinen siihen, kuinka nopeasti Invencon InControl ‑ohjelmisto saatiin tukemaan yrityksemme raportointia. Uskallan suositella tätä ratkaisua myös muille, joilla on vastaavia tarpeita kuin Lehtipisteellä."

-- Niko Koivumäki, IT Planning Manager, Lehtipiste Oy

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti työkykydatan Power BI ‑raportointiratkaisun Siilinjärven kunnalle

"Raportoinnin toteutus sujui täysin toiveidemme mukaan; nopeasti ja ammattitaitoisesti. Emme olisi osanneet toivoa enempää, saimme juuri tarpeisiimme vastaavan kattavan raportoinnin Kykyviisari-menetelmän tueksi! Toteutus integroituu saumattomasti moderniin, vuorovaikutteiseen työskentely-ympäristöömme, Teamsiin. Raportit ovat monipuoliset ja tarkasteltavissa eri näkökulmista, toteutus.."

-- Tiia Häsä, digijohtaja, Siilinjärven kunta

Näytä referenssi

ReferenssiUponor hyödyntää Invencon osaamista toiminnanohjaus‑, tietovarasto- ja raportointiympäristön kehittämisessä

"Olen todella tyytyväinen Invencon tarjoamaan osaamiseen vuosien saatossa. Kun olemme siirtymässä ja suurelta osin jo siirtyneet pilvipohjaisiin ratkaisuihin, pystyy Invenco kumppaneineen tarjoamaan skaalautuvasti osaamista myös uusille alustoille. Invencon osaajilta löytyy vankka tekninen tietotaito sopivasti yhdistettynä liiketoiminnan tuntemiseen. Lisäksi, kun osaajien asenne on.."

-- Juha Rättäri, Director, Global Application Delivery, Uponor

Näytä referenssi

ReferenssiMarttaliitolle nykyaikainen ja kustannustehokas tilastoinnin ja raportoinnin järjestelmä kansalaistoiminnan ja neuvonnan tarpeisiin

"Olemme tyytyväisiä Invencon asiantuntevaan ja henkilökohtaiseen palveluun projektin eri vaiheissa. Toiveitamme kuunneltiin ja hankaliinkin kysymyksiin löytyi aina vastaus. Lopputulos vastaa hyvin tarpeitamme."

-- Reija Salovaara, kansalaistoiminnan ja viestinnän johtaja sekä Teija Jerkku, neuvonnan johtaja, Marttaliitto

Näytä referenssi

ReferenssiFootBalancelle Azure ‑pohjainen ‘Raportointia palveluna’ tietovarasto- ja raportointiratkaisu

"Olen tyytyväinen, että saimme nopeasti rakennettua raportointikokonaisuuden, jota voimme itsenäisesti jatkokehittää."

-- Janne Saarinen, analyytikko, FootBalance Systems Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMSK Group siirtyi Azure-pohjaiseen tietovarasto- ja raportointiratkaisuun

"Olen tyytyväinen, että olemme löytäneet ketterän, mutta samalla vakaan toimijan, jonka kanssa voimme edelleen kehittää liiketoimintaa tehostavaa raportointia."

-- Kimmo Niemistö, talousjohtaja, MSK Group

Näytä referenssi

ReferenssiKemin Energia ja Vesi päivitti QlikView-ratkaisunsa pilvipohjaiseen Qlik Sense Cloudiin

"Olen tyytyväinen, että saimme päivitettyä aikaisemmin QlikView-ratkaisun pilviympäristöön, jolloin sen ylläpito on vaivatonta. Samalla saimme modernin raportointi- ja analytiikka-alustan, jonka päälle on helppo rakentaa uusia sovelluksia."

-- Petri Gyldén

Näytä referenssi

ReferenssiSuunnittelu- ja raportointityökalu, joka kasvaa iLOQ ‑konsernin mukana

"Yhteistyö Invencon kanssa on ollut hedelmällistä ja esille tuleviin haasteisiin on reagoitu nopeasti. On erittäin kätevää ja kustannustehokasta saada sekä konsernin suunnittelu- että juridiset luvut samasta järjestelmästä. Olemme erittäin tyytyväisiä Invencon panostukseen ja Jedoxin monipuolisuuteen”."

-- Sirpa Sallanko, Head of Finance

Näytä referenssi

ReferenssiWSOY hyödyntää Invencon Simplean ohjelmistoa taloustiedon integroinnissa muuhun raportointiin

"Invenco Simplean ‑sovelluksen tarjoaman raportointirajapinnan päältä oli todella helppo toteuttaa QlikView- raportointi”."

-- Otto Kajander, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKontino ajantasaisti raportointiympäristönsä Invencon avulla

"Olemme saaneet Invencosta sopivan kokoisen luotettavan kumppanin raportoinnin kehittämiseen."

-- Suvi Rantanen, Finance Manager

Näytä referenssi

ReferenssiFinnair modernisoi lentojen tiedon keruun ja integrointijärjestelmänsä

"Olen erittäin tyytyväinen projektin lopputulokseen, koska se auttaa minua päivittäisessä työssä parantuneen tiedon laadun ja luotettavuuden kautta. Tällä voimme edelleen tehostaa omaa toimintaamme. Lisäksi projektin aikainen yhteistyö ja Invencon panos oli erinomaista”."

-- Maija Laurén

Näytä referenssi

ReferenssiFinferries hyödyntää Tabella Business Toolsia talouden suunnitteluun, sisäiseen raportointiin ja konsernitilinpäätökseen

"Tabella-ohjelma on visuaalinen ja tehokas tapa raportoida. Ohjelma on talousosastomme aktiivisessa käytössä niin budjetoinnissa kuin toteutumien seurannassa. Konsernitilinpäätöksen tekeminen samalla raportointiohjelmalla kuin sisäisetkin raportit poistaa päällekkäisiä työvaiheita. Käyttöönottoprojekti sujui hyvin, Tabella-konsultit olivat asiantuntevia ja auttoivat löytämään.."

-- Talousjohtaja Johanna Eramo

Näytä referenssi

ReferenssiVakuutusyhtiö Pohjantähti parantaa analytiikan loppukäyttäjäkokemusta kehittämällä Power BI -ympäristöään

"Työ eteni ripeästi ja sovitulla tavalla. Tiivis vuorovaikutus työpajoissa kasvatti merkittävästi omaa osaamistamme. Tämä on hyvä pohja lähteä rakentamaan Pohjantähden raportointia lyhyellä ja pitkällä tähtäyksellä”."

-- Anna-Maija Orkola, tietovarastointiasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiInvencon Jedox-ratkaisu tukee Seure Henkilöstöpalveluiden liiketoiminnan ohjausta ja prosessimuutosta

"Yhteistyö Invencon kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen on sujunut todella nopeasti, mutta samalla kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja ratkaisun joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta."

-- Teemu Kaipiainen, Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSydänliitto sai valmiudet analysoida jäsenyhdistysten kasvupotentiaalia Microsoft Power BI:llä

"Koulutuksen myötä saimme tarvittavat valmiudet kehittää Sydänliiton visuaaliset jäsenraportit. Kouluttaja auttoi meitä ymmärtämään Microsoft Power BI:n ”taustalla olevat lainalaisuudet” sekä sen, mihin aikaa kannattaa käyttää, ennen kuin tekemisen asteelle edetään. Tämän myötä saadut oivallukset ovat helpottaneet myös tulevaa ymmärtämistä ohjelman käytön osalta."

-- Talousjohtaja Ville Salo

Näytä referenssi

ReferenssiCramo toteuttaa talouden suunnittelun ja konsernipalveluita tuottavien yhtiöiden operatiivisen konsolidoinnin yhdellä ohjelmistolla

"Yhteistyö Invencon kanssa toimi hienosti ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Eteen tulleisiin haasteisiin reagoitiin nopeasti, mikä mahdollisti projektin onnistuneen läpiviennin alkuperäisen aikataulun puitteissa."

-- Business Controller Tuomas Ikonen.

Näytä referenssi

ReferenssiOulun yliopisto säästää asiantuntijoiden aikaa Invencon kehittämän ajanvarausjärjestelmän avulla

"Yhteistyö Invencon kanssa sujui erinomaisesti projektin aikana. Ratkaisu on säästänyt asiantuntijoidemme aikaa ja he, kuten myös opiskelijamme ja tutkijamme, ovat ottaneet järjestelmän omakseen."

-- Tutkimusjohtaja Minna Ruddock

Näytä referenssi

ReferenssiReaaliaikainen tuotteiden elinkaaren hallinnan ketterä sovellus kasvuyritys iLOQ:lle

"Olen tyytyväinen siihen kuinka nopeasti ja vaivattomasti Invenco pystyi rakentamaan tietokannan, jonka tiedoilla voimme analysoida tuotteidemme elinkaaritietoja reaaliaikaisesti. Uskallan suositella tätä ratkaisua myös muille yrityksille joilla on vastaavia tarpeita kuin iLOQ:illa."

-- Jyrki Kananen, tuotantojohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiFiran tietovarasto- ja raportointiratkaisu Invencon jatkuvien palveluiden piiriin

"Olen vakuuttunut, että Invencon joustava tukitiimi ja tukimalli on meille paras ratkaisu takaamaan järjestelmän käytettävyyden kustannustehokkaasti"

-- Jarmo Kärkkäinen

Näytä referenssi

ReferenssiiLOQ valitsi Jedox-ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin

"Invencon toteuttama Jedox-ratkaisu helpottaa huomattavasti taloussuunnitteluamme ja avasi talouslukujen raportointiin aivan uusia mahdollisuuksia aiempaan toteutustapaan verrattuna. Jedox on osoittautunut oikeaksi valinnaksi tarpeisiimme."

-- Sirpa Sallanko

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti kustannustehokkaan IoT-ratkaisun Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikalle Microsoft Azure -palvelulla

"Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on.."

-- Ari Huusko

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

"InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa"

-- Miska Vuorio

Näytä referenssi

ReferenssiSuunnittelu ja BI-ratkaisu yhdellä sovelluksella – Invenco toteutti SSR Groupille Jedox-ratkaisun

"Olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme ratkaisuksemme Jedoxin ja toimittajaksi Invencon. Tarvitsemamme ratkaisu vastaa erinomaisesti ennakko-odotuksiamme. Invencon kokenut konsultti toteutti haluamamme ratkaisun tehokkaasti ja laadukkaasti."

-- Petri Niemisalo, Talouspäällikkö, SSR Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiInwido tehostaa reaaliaikaista tiedolla johtamista Invencon InControl – ratkaisun avulla

"Olen erittäin tyytyväinen Invencon tapaan toteuttaa meidän vaatimukset täyttävän ratkaisun nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä ratkaisu on todellista Tiedolla Johtamista käytännön tasolla reaaliaikaisesti ja lisää meidän johdon ja lopulta koko organisaation tietämystä tärkeimmistä laatuun liittyvistä osa-alueista."

-- Perttu Vilkuna, IT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYTK:n BI -arkkitehtuuri esiselvitys

"Olen tyytyväinen Invencon osaamiseen ja siihen, että konsultti pystyi lyhyissä työpajoissa kaivamaan meille olennaiset ja tärkeät asiat esiin. Mielestäni tämä konsultaatio antaa meille hyvät suuntaviivat lähteä kehittämään meille sopivaa ratkaisua eteenpäin. Suosittelen!” "

-- Auli Hänninen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco Oy:n referenssit

Invenco Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia