logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Invenco kokemuksia

Invenco kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Invenco Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFiran tietovarasto- ja raportointiratkaisu Invencon jatkuvien palveluiden piiriin

"Olen vakuuttunut, että Invencon joustava tukitiimi ja tukimalli on meille paras ratkaisu takaamaan järjestelmän käytettävyyden kustannustehokkaasti"

-- Jarmo Kärkkäinen

Näytä referenssi

ReferenssiiLOQ valitsi Jedox-ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin

"Invencon toteuttama Jedox-ratkaisu helpottaa huomattavasti taloussuunnitteluamme ja avasi talouslukujen raportointiin aivan uusia mahdollisuuksia aiempaan toteutustapaan verrattuna. Jedox on osoittautunut oikeaksi valinnaksi tarpeisiimme."

-- Sirpa Sallanko

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti kustannustehokkaan IoT-ratkaisun Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikalle Microsoft Azure -palvelulla

"Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on.."

-- Ari Huusko

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

"InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa"

-- Miska Vuorio

Näytä referenssi

ReferenssiSuunnittelu ja BI-ratkaisu yhdellä sovelluksella – Invenco toteutti SSR Groupille Jedox-ratkaisun

"Olemme todella tyytyväisiä, että valitsimme ratkaisuksemme Jedoxin ja toimittajaksi Invencon. Tarvitsemamme ratkaisu vastaa erinomaisesti ennakko-odotuksiamme. Invencon kokenut konsultti toteutti haluamamme ratkaisun tehokkaasti ja laadukkaasti."

-- Petri Niemisalo, Talouspäällikkö, SSR Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiInwido tehostaa reaaliaikaista tiedolla johtamista Invencon InControl – ratkaisun avulla

"Olen erittäin tyytyväinen Invencon tapaan toteuttaa meidän vaatimukset täyttävän ratkaisun nopeasti ja kustannustehokkaasti. Tämä ratkaisu on todellista Tiedolla Johtamista käytännön tasolla reaaliaikaisesti ja lisää meidän johdon ja lopulta koko organisaation tietämystä tärkeimmistä laatuun liittyvistä osa-alueista."

-- Perttu Vilkuna, IT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiYTK:n BI -arkkitehtuuri esiselvitys

"Olen tyytyväinen Invencon osaamiseen ja siihen, että konsultti pystyi lyhyissä työpajoissa kaivamaan meille olennaiset ja tärkeät asiat esiin. Mielestäni tämä konsultaatio antaa meille hyvät suuntaviivat lähteä kehittämään meille sopivaa ratkaisua eteenpäin. Suosittelen!” "

-- Auli Hänninen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTuotetiedon hallintasovelluksen toteutus iLOQ Oy:lle

"Olen tyytyväinen siihen kuinka nopeasti ja vaivattomasti Invenco pystyi rakentamaan tietokannan, jonka tiedoilla voimme analysoida tuotteidemme elinkaaritietoja reaaliaikaisesti. Uskallan suositella tätä ratkaisua myös muille yrityksille joilla on vastaavia tarpeita kuin iLOQ:lla."

-- Jyrki Kananen

Näytä referenssi

Siirry Invenco Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco Oy:n referenssit

Invenco Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia