logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Invenco Oy on datan ja analytiikan sekä suorituskyvyn johtamisen ratkaisuihin erikoistunut kokenut asiantuntijaorganisaatio. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään vanhaa ja rakentamaan uutta hyödyntämällä moderneja teknologioita.

Invenco Oy

Yritysesittely

Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, business intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Palvelumme kattaa konsultoinnin lisäksi jatkuvat palvelut. Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, business Intelligence - sekä liiketoiminnan suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Kumppaneitamme ovat mm. IBM, Microsoft, Tabella, Jedox, Oracle, Qlikview, SAS ja Informatica. Liikevaihtomme 06/2018 oli 6 M€ ja kasvamme tasaiseen tahtiin. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Toteutamme asiakkaillemme alan kärkihankkeita yli 50 henkilön voimin.
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 1845314-7
Perustettu 2003
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Kuopio, Oulu, Tampere, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Master Data MDM, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Azure, IBM, Microsoft, Oracle, Sharepoint

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Invenco, järjestelmäintegraatiot, tietovarastointi, johdon raportointi, raportointi ja analytiikka, raportointiratkaisut, BI-ratkaisut, Budjetointi ja ennustaminen, Operatiivinen budjetointi, Operatiivinen laskenta, Master Data, tiedon laatu

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Invenco - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiFiran tietovarasto- ja raportointiratkaisu Invencon jatkuvien palveluiden piiriin

"Olen vakuuttunut, että Invencon joustava tukitiimi ja tukimalli on meille paras ratkaisu takaamaan järjestelmän käytettävyyden kustannustehokkaasti"

-- Jarmo Kärkkäinen

Näytä referenssi

ReferenssiiLOQ valitsi Jedox-ratkaisun talouden suunnitteluun ja raportointiin

"Invencon toteuttama Jedox-ratkaisu helpottaa huomattavasti taloussuunnitteluamme ja avasi talouslukujen raportointiin aivan uusia mahdollisuuksia aiempaan toteutustapaan verrattuna. Jedox on osoittautunut oikeaksi valinnaksi tarpeisiimme."

-- Sirpa Sallanko

Näytä referenssi

ReferenssiInvenco toteutti kustannustehokkaan IoT-ratkaisun Varpaisjärven Maansiirto ja Vesitekniikalle Microsoft Azure -palvelulla

"Perinteiset toimialat ovat isojen muutosten edessä. Tieto-, tavara-, pääoma- ja ihmisvirrat muodostavat kompleksisia verkostoja, joita on lähes mahdoton hallita. Johtamisessa on korostumassa entisestään tiedon, palveluiden ja innovaatioiden johtaminen. Työkaluista ei ole apua, ellei todella tiedetä mitä halutaan. Kun tarpeet ovat selvillä, hyvän toteutuskumppanin löytäminen on.."

-- Ari Huusko

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto hyödyntää InControl Vuoro -sovellusta työvuorojen suunnittelussa

"InControl Vuoron avulla olemme saavuttaneet sen, mitä lähdimme hakemaan. Yhtenäisemmän näkymän resursseihin, nopeamman reagoinnin ja helpotuksen päivittäiseen työskentelyyn. Suosittelen myös muille, jotka taistelevat exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa"

-- Miska Vuorio

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Invenco - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Olemme erikoistuneet jalostamaan tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseksi. Tuomme analyyttistä ymmärrystä omaan toimintaympäristöösi vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja..

Tuotanto

InControl Online mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi voit InControl Online -ratkaisun avulla toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia..

Taloushallinto

Talouden perinteiset, usein historiaan painottuvat, kuukausitason seurannat ovat jo rutiiniraportointia ja lähinnä juridiseen raportointiin sopivia. Ennustamiseen kuitenkin tarvitaan suunnittelujärjestelmä, jonka avulla..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Olemme erikoistuneet jalostamaan tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseksi. Tuomme analyyttistä ymmärrystä omaan toimintaympäristöösi vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja..

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Kuljetuksen ja logistiikan yrityksille työvuorojen tehokas suunnittelu on yksi tärkeimmistä toiminnoista.Taistelu exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa on tehotonta ajankäyttöä. InControl..

Invenco - Referenssit

Invenco - Bloggaukset

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Invenco - Rekryilmoitukset

 

Invenco Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku