logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Invenco Oy on datan ja analytiikan sekä suorituskyvyn johtamisen ratkaisuihin erikoistunut kokenut asiantuntijaorganisaatio. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään vanhaa ja rakentamaan uutta hyödyntämällä moderneja teknologioita.

Invenco Oy

Yritysesittely

Tärkeimmät osaamisalueemme ovat tiedon integrointi, tietovarastointi, business intelligence sekä analyyttiset ratkaisut. Palvelumme kattaa konsultoinnin lisäksi jatkuvat palvelut. Tekninen osaamisemme kattaa kaikki tärkeimmät tietokantatuotteet, tiedon integrointiohjelmistot, business Intelligence - sekä liiketoiminnan suunnittelun ja ennustamisen ohjelmistot. Kumppaneitamme ovat mm. IBM, Microsoft, Tabella, Jedox, Oracle, Qlikview, SAS ja Informatica. Liikevaihtomme 06/2018 oli 6 M€ ja kasvamme tasaiseen tahtiin. Toimistomme sijaitsevat Vantaalla, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa. Toteutamme asiakkaillemme alan kärkihankkeita yli 50 henkilön voimin.
Työntekijöitä 50
Y-tunnus 1845314-7
Perustettu 2003
Www Kotisivut
Puh
E-mail

Toimipaikat     Kuopio, Oulu, Tampere, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Supply chain management SCM, Taloushallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Master Data MDM, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Teknologia: Azure, IBM, Microsoft, Oracle, Sharepoint

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Invenco, järjestelmäintegraatiot, tietovarastointi, johdon raportointi, raportointi ja analytiikka, raportointiratkaisut, BI-ratkaisut, Budjetointi ja ennustaminen, Operatiivinen budjetointi, Operatiivinen laskenta, Master Data, tiedon laatu

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Invenco - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiInvencon Jedox-ratkaisu tukee Seure Henkilöstöpalveluiden liiketoiminnan ohjausta ja prosessimuutosta

"Yhteistyö Invencon kanssa toimii erittäin hyvin. Kokeneen konsultin kanssa kehittäminen on sujunut todella nopeasti, mutta samalla kestämään tulevia muutostarpeita. Valitsimme Jedoxin, koska tarvitsimme ratkaisua, joka mahdollistaa nopean kehittämisen ja ratkaisun joka tukee visiotamme tulevaisuuden liiketoiminnan ohjaamisesta."

-- Teemu Kaipiainen, Henkilöstöpalveluiden talous- ja analytiikkajohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSydänliitto sai valmiudet analysoida jäsenyhdistysten kasvupotentiaalia Microsoft Power BI:llä

"Koulutuksen myötä saimme tarvittavat valmiudet kehittää Sydänliiton visuaaliset jäsenraportit. Kouluttaja auttoi meitä ymmärtämään Microsoft Power BI:n ”taustalla olevat lainalaisuudet” sekä sen, mihin aikaa kannattaa käyttää, ennen kuin tekemisen asteelle edetään. Tämän myötä saadut oivallukset ovat helpottaneet myös tulevaa ymmärtämistä ohjelman käytön osalta."

-- Talousjohtaja Ville Salo

Näytä referenssi

ReferenssiCramo toteuttaa talouden suunnittelun ja konsernipalveluita tuottavien yhtiöiden operatiivisen konsolidoinnin yhdellä ohjelmistolla

"Yhteistyö Invencon kanssa toimi hienosti ja olemme lopputulokseen todella tyytyväisiä. Eteen tulleisiin haasteisiin reagoitiin nopeasti, mikä mahdollisti projektin onnistuneen läpiviennin alkuperäisen aikataulun puitteissa."

-- Business Controller Tuomas Ikonen.

Näytä referenssi

ReferenssiOulun yliopisto säästää asiantuntijoiden aikaa Invencon kehittämän ajanvarausjärjestelmän avulla

"Yhteistyö Invencon kanssa sujui erinomaisesti projektin aikana. Ratkaisu on säästänyt asiantuntijoidemme aikaa ja he, kuten myös opiskelijamme ja tutkijamme, ovat ottaneet järjestelmän omakseen."

-- Tutkimusjohtaja Minna Ruddock

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Invenco - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Olemme erikoistuneet jalostamaan tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseksi. Tuomme analyyttistä ymmärrystä omaan toimintaympäristöösi vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja..

Tuotanto

InControl Online mahdollistaa reaaliaikaisen seurannan tuotannosta, varastoista, taloushallinnosta tai vaikkapa myynnistä.

Lisäksi voit InControl Online -ratkaisun avulla toteuttaa yrityksesi logistiikkaprosesseja tukevia..

Taloushallinto

Talouden perinteiset, usein historiaan painottuvat, kuukausitason seurannat ovat jo rutiiniraportointia ja lähinnä juridiseen raportointiin sopivia. Ennustamiseen kuitenkin tarvitaan suunnittelujärjestelmä, jonka avulla..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Olemme erikoistuneet jalostamaan tiedosta uutta, hyödyllistä tietoa ja näkemystä kilpailukykysi kehittämiseksi. Tuomme analyyttistä ymmärrystä omaan toimintaympäristöösi vaikuttavista tekijöistä. Raportoinnin ja..

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Kuljetuksen ja logistiikan yrityksille työvuorojen tehokas suunnittelu on yksi tärkeimmistä toiminnoista.Taistelu exceleissä ja sähköposteissa tapahtuvan työvuorosuunnittelun parissa on tehotonta ajankäyttöä. InControl..

Invenco - Referenssit

Invenco - Bloggaukset

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Invenco - Rekryilmoitukset

 

Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »