Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Intito kokemuksia

Intito kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Intito Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiParantunut läpinäkyvyys auttaa Vaasania pitämään liiketoimintaa kasvu-uralla

"Intiton asiantuntijat ovat perehtyneet hyvin liiketoimintaamme. Heillä on kyky toteuttaa laadukkaita uudistuksia, eikä tuotantoon siirtyminen ole tuottanut isompia haasteita. He tekevät suunnittelun huolellisesti, ja ovat löytäneet ratkaisun toiveisiimme"

-- Arto Laurila

Näytä referenssi

ReferenssiSatolla johdetaan yhä paremmalla tiedolla

"Intiton asiantuntijoilla on teknisen osaamisen lisäksi ymmärrystä liiketoiminnasta. He osaavat ratkaista haasteet nopeasti ja ketterästi. Fokus pysyi alusta lähtien olennaisessa. Mallit pysyivät riittävän yksinkertaisina, mutta palvelevat tarpeitamme. Olemme oppineet paljon, ja ratkoneet yhdessä esiin nousseita haasteita. Tunnemme ympäristömme nyt tosi hyvin, ja siitä on.."

-- Ruslan Paasonen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Intito kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Intito Oy:n referenssit

Intito Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia