logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Integral kokemuksia

Integral kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Integral Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSuklaaTäplä valitsi INiOT-palvelun omavalvonnan tueksi

"Automaattinen lämpötilan ja kosteudenseuranta vapauttaa henkilökuntamme tekemään sitä mitä pitääkin – eli suklaata. Systeemi valvoo nyt itse itseään ja hälyttää silloin, jos lämpötila kylmiöissä tai kylmäautossa äkillisesti nousee. Voin nyt seurata tilannetta etänä eikä tarvitse olla paikan päällä varmistamassa, että kaikki on varmasti kunnossa. Myös.."

-- Juha Rissasen

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivuprojekti taloushallinnon asiantuntijoille

"Projektin operatiivinen toteutus Integral Oy:n kanssa sujui todella ketterästi muun toiminnan ohessa ja ennen kaikkea aikataulussa. Projektin myötä ilmenneet lisätarpeet järjestyivät myös todella nopealla vasteella. Olen vakuuttunut Integral Oy:n teknisestä osaamisesta ja olemme erittäin tyytyväisiä myös visuaaliseen lopputulokseen."

-- Kalle Kaikkonen

Näytä referenssi

ReferenssiRakennusalan uudistaja SRV hyödyntää IoT-antureiden tuottamaa tietoa

"IoT-antureiden asennus ja käyttö on vaivatonta. Positiivista on antureiden pieni koko sekä toimiminen ilman erillistä virtalähdettä tai tukiasemaa. Näistä syistä ne sopivat jatkuvasti muuttuvassa työmaatilanteessa hyvin olosuhdeseurantaan"

-- Ilkka Hätönen

Näytä referenssi

ReferenssiPylon hyödyntää IoT-palveluita vaativassa korjausrakentamisessa

"Olemme työmaalla erittäin tyytyväisiä Integralin palveluun ja apuun historiallisessa sekä tärkeässä projektissamme kosteudenhallinnan seurannassa Minervaskolanissa. Automatisoinnin ansiosta saan ajantasaista tilannetietoa mahdollisista haitoista rakennuksen sisällä.” "

-- Tommi Paavilainen

Näytä referenssi

ReferenssiEira – aitoa välittämistä jo 113 vuotta

"Olen poikkeuksellisen tyytyväinen Integralin valintaan. Harvoin olen ollut näin tyytyväinen ulkopuoliseen partneriin. He osaavat asiansa ja ellei yksi henkilö tiedä tiettyä toimintoa, heiltä löytyy aina joku asiasta tietävä. Myös palveluasenne on kohdillaan – kaikki tapaamani integralilaiset ovat nopeita, joustavia ja ylipäänsä hyviä tyyppejä. Heillä on hyvä kyky.."

-- Nella Ginman-Tjeder

Näytä referenssi

ReferenssiLaattapiste Collection on Suomen johtava kylpyhuoneiden erikoisliike

"EasyBI on älykäs ohjelmisto. Sen avulla pääsemme syvällisesti ja yksityiskohtaisesti analysoimaan eri tietojärjestelmien tuottamia tietoja."

-- Petteri Haru, varatoimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry Integral Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral Oy:n referenssit

Integral Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

3d-räiskintä, sähkötupakka, ja kiinteistövälittäjät korvaava palvelu keräsivät suurimmat rahoituskierrokset 2018
eCraft rakentaa Suomen suurimman Microsoft Dynamics-osaamiskeskittymän ostamalla EVRYn Dynamics-liiketoiminnan
Näin toimii innovatiivinen hankinta - jopa 1,75 miljardin arvosta julkisia hankintoja tavoitellaan tehtäväksi innovatiivisesti

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia