Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Innova Digital Oy -part of Moods kokemuksia

Innova Digital Oy -part of Moods kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Innova Digital Oy -part of Moods on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKiitäjät Oy

"Yrityksemme verkkosivut uusittiin kun palvelukonseptimme monipuolistui kattamaan myös varastointi- ja terminaalipalvelut. Halusimme, että sivustomme erottuu muista alan toimijoista. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja näkemyksemme e-pelimaailmaa muistuttavasta visualiikasta toteutettiin innostuneessa ilmapiirissä. Moods resurssoi projektiimme selkeän aikataulun. Ensimmäisen.."

-- Heidi Saari

Näytä referenssi

ReferenssiEuroplan Wordpress sivustouudistus

"Uudet kotisivumme ovat saaneet positiivista palautetta, niitä on kehuttu selkeiksi ja helppokäyttöisiksi. Yhteistyö Moodsin kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Saimme asiantuntevaa apua ja ideamme saatiin toteutettua juuri oikealla tavalla. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä myös jatkossa."

-- Tiina Karapuu

Näytä referenssi

ReferenssiTullivirkamiesliitto ry:n sivustouudistus

"Sivuista on saatu hyvää palautetta! On kehuttu fresseiksi ja hyvin toimiviksi. Projekti sujui kitkattomasti, eikä mitään ihmeitä tullut eteen. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitos! "

-- Liisa Kangassalo

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Innova Digital Oy -part of Moods kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innova Digital Oy -part of Moods:n referenssit

Innova Digital Oy -part of Moods:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia