Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Identio kokemuksia

Identio:lla on yhteensä 10 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Identio kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Identio Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiArjen teemoja pelillistävä mobiilisovellus uusperheen toimivuuden tukena

"Yhteistyö on soljunut eteenpäin ja välillämme on ollut vahva luottamus. Ratkaisut ovat löytyneet paljon kevyemmin kuin osasin edes odottaa ja tunsin, että olemme ammattimaisissa käsissä. Ilmapiiri on ollut rento ja kommunikaatio helppoa."

-- Heidi Karvonen, Asiantuntija, Suomen Uusperheiden Liitto ry

Näytä referenssi

ReferenssiEdelläkävijyyttä tietoluovutuksiin digitaalisen palvelun avulla

"Identiolla toiminta kulkee puheiden kanssa käsi kädessä. He ovat pitäneet lupauksensa ja kävelleet extra kilometrin asiakkaan etua puolustaen. Kolmella sanalla tiivistettynä Idention kanssa tehty yhteistyö on ollut: Luotettavaa, laadukasta ja erinomaista."

-- Minna Blomster, projektipäällikkö, Tutkimuksen ja Opetuksen Auria Tietopalvelut

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaaliseen arkistoon käytettävyyttä moderneilla teknologioilla

"Minulle oli tärkeää, että kommunikaatio on helppoa ja yhteyshenkilöt eivät vaihtuisi projektin aikana. Idention kanssa viestiminen projektin aikana sujui vaivattomasti."

-- Anna Movall, tutkija ja digitaalisen julkaisemisen asiantuntija, Valtioneuvoston kanslia

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakasymmärryksestä digitaalisen palvelukehityksen perusta

"Olemme Smartumissa erittäin tyytyväisiä yhteistyöhömme ja siihen osaamiseen, jolla Identio on täydentänyt kehitystiimiämme. Arvostamme erityisesti koodin laatua, yhteistyökykyä ja tiimityötaitoja, laadukkaita ja ammattimaisia työskentelymetodeja sekä oma-aloitteisuutta ja sitoutumista tiimille annettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.” "

-- Anne Silván

Näytä referenssi

ReferenssiKohti nykyaikaisempaa ja skaalautuvampaa digitaalista tapahtumatuotantoa

"Etsimme projektiin senior-tason arkkitehtiä, jolle myös koodin kirjoittaminen olisi tekemisen keskiössä. Idention konsultti oli poikkeuksellisen hyvä arvioimaan työtehtävien kompleksisuutta ja sitä kuinka helppoa niitä oli toteuttaa. Hänellä oli viisautta jota tuoda pöytään, mutta samalla hän oli myös todella tehokas tekijä."

-- Lauri Lehtonen, CTO, Lyyti

Näytä referenssi

ReferenssiTeknologia Kuntokaupan kasvun vauhdittajana

"Uskallan sanoa kokemukseni perusteella, että jos on ohjelmistokehityksen saralla tarpeita, niin kannattaa antaa Identiolle mahdollisuus ja olla yhteydessä." "

-- Matias Kukkonen

Näytä referenssi

ReferenssiTyyliä ja käytettävyyttä taloushallinnon helpottamiseksi

"Olemme olleet tyytyväisiä hyvään ja tarkkaan jälkeen, joka on UI-kehittäjälle tärkeä ominaisuus. Yhteistyö on ollut kaikin puolin sujuvaa ja toivomme sen jatkuvan myös tulevaisuudessa." "

-- Anna Kallas

Näytä referenssi

ReferenssiOsaajia, joihin voi luottaa

"Idention nuoret yrittäjät tarttuvat mahdollisuuksiin ihailtavalla tarmolla. Konsultointityöt he ovat hoitaneet sitoutuneesti sekä hienolla asenteella, ja heidän kanssaan on kaikin puolin ilo tehdä yhteistyötä"

-- Karo Koskinen

Näytä referenssi

ReferenssiIdentio x Kiho - verkkopalvelun avulla tehokkaampaa kaluston ja työn hallintaa

"Identiosta oli suuri apu web-käyttöliittymien kehityksessä. Vaikka projektit ja toimeksiannot muuttuivat, määritetyt tarpeet pystyttiin toteuttamaan hyvällä osaamisella ja tilanteiden omaksumisella. Yhteistyö oli sujuvaa ja lopputulokset ammattimaisia. Kiholaiset suosittelee!” "

-- Ville Nuutinen

Näytä referenssi

ReferenssiUnwasted – edullisempaa ruokaa hävikkiä vähentämällä

"Tilasimme ruokahävikkisovelluksemme Unwastedin POC-version Identiolta. Olen ollut softa-asioiden kanssa tekemisissä yli 15-vuotta ja projekti ylitti odotukset kaikilla mittareilla. Tarjouspyyntöön vastattiin salamannopeasti vielä viikonlopun aikana ja projekti saatiin käyntiin nopeasti. Asiakasyhteydenpito projektin aikana oli esimerkillistä ja projekti saatiin maaliin siinä budjetissa,.."

-- Juuso Anteroinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Identio kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Identio Oy:n referenssit

Identio Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia