logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

HiQ Finland kokemuksia

HiQ Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka HiQ Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajenee: Uusi intranet rakentui ketterästi ja joustavasti

"Sivuston selkeyttäminen, nopeuttaminen ja mobiilikäytön parantaminen olivat tärkeimpiä tavoitteita intrauudistuksessa. Vanhaan intraan oli koodattu toiminnallisuuksia, jotka olivat ajan saatossa menneet rikki. Uudessa halusimme käyttää mahdollisimman paljon Microsoftin oletustoiminnallisuuksia. "

-- Aki Saurimaa

Näytä referenssi

ReferenssiMTV:n JA HiQ:n strateginen kumppanuus vastaa ketterästi liiketoiminnan vaatimuksiin

"HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastata nopeasti muuttuvaan tarpeeseemme. Yhteistyö sujuu erinomaisesti, se on erittäin mutkatonta, hauskaa ja itseohjautuvaa. Kumppanuudelta haluamme jatkuvaa vuoropuhelua ja molemminpuolista liiketoiminnan kehitystä. Uskomme, että HiQ:n kanssa voimme innovoida uusia vielä ennennäkemättömiä palveluita, jotka hyödyttävät molempia osapuolia." "

-- Petri Haverinen

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys otti HiQ:n FRENDS -integraatioalustan käyttöön

"FRENDS integraatioalustan myötä saimme datan turvattua ja poistettua kuormittavaa manuaalityötä. FRENDS mahdollistaa myös uuden tulevan ERP-järjestelmän yhdistämisen muihin liiketoiminnan sovelluksiin, joka ei olisi ollut toteutettavissa järkevästi ilman tämän kaltaista ratkaisua ja HiQ:n tarjoamaa integraatioiden ulkoistuspalvelua. "

-- Olli Kaure

Näytä referenssi

ReferenssiModernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä

"Projekti sujui HiQ:n kanssa erinomaisessa yhteistyössä ja saimme tukea kaikissa projektin osa-alueissa joustavasti ja ammattitaidolla. HiQ:n kanssa on helppo toimia ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme: osaavan, luotettavan ja aktiivisen kumppanin, jolla on prosessi kunnossa ja jonka kanssa on mukava sekä helppo tehdä töitä," kertoo projektipäällikkö Tarja Hämäläinen.."

-- Tarja Hämäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiViestilehdet oy valitsi FRENDS -integraatioalustan

"Valitsimme FRENDS-integraatioalustan nopeuttamaan ja tukemaan meidän IT-järjestelmien uudistusta. Tutkimme markkinoilla olevia ratkaisuvaihtoehtoja yhteistyössä Melkki IT:n kanssa ja HiQ:n integraatioalusta soveltui parhaiten meidän tarpeisiin. Nyt voimme hyödyntää eri sukupolvea edustavia järjestelmiä ja korvata niitä joustavasti hankkeemme edetessä. Erityisen tyytyväisiä olemme.."

-- Kimmo Kallionalusta

Näytä referenssi

ReferenssiHMD Globalille käyttöön HiQ Elevate Office 365 palvelut

"HiQ:n kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä, ja saimme heiltä palvelun, joka tuki liiketoimintamme nopeaa käynnistymistä. Olin erittäin tyytyväinen erityisesti HiQ:n joustavaan työotteeseen joskus tiukassakin aikataulussa. HiQ:n laaja kokemus yhteistyöstä ja tekniikasta auttoi meitä saamaan Microsoftin alustasta kaiken hyödyn irti.” "

-- Jukka Antikainen

Näytä referenssi

ReferenssiTeboil ja Frends – 30-vuotta yhteistyötä

"Olemme tyytyväisiä FRENDS-integraatioalustan luotettavuuteen, turvallisuuteen ja nopeuteen sekä HiQ:n palveluihin. FRENDS-alustan avulla pidennämme vanhojen järjestelmiemme käyttöikää jopa kymmenen vuotta, sillä voimme käyttää vanhoja ja uusia järjestelmiä rinta rinnan”, Teboilin tietohallintojohtaja Tuukka Vepsäläinen sanoo. Vanhojen järjestelmien modernisointi aiheuttaa.."

-- Tuukka Vepsäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ auttoi Trafia luomaan mobiiliajokortin prototyypin

"Simo Karppinen, Trafi simo.karppinen@trafi.fi +358 50 384 3086"

-- Simo Karppinen

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ ja Eltel laajentavat yhteistyötään Puolaan

"Olemme iloisia, että strateginen kumppanuus laajenee nyt myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja voimme rakentaa tulevaisuuden palveluita Puolasta käsin."

-- Tea Kaivoluoto, Tietohallintojohtaja, Eltel Networks Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ toteutti Wärtsilän globaalin Microsoft Office 365 konseptin ja intranetin

"Yhteistyö HiQ:n kanssa toimi hyvin – työskentelimme yhtenä tiiminä. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että meidän maailmanlaajuinen hanke toteutui aikataulussa. HiQ:n laaja kokemus työyhteisöviestinnästä ja teknologiaosaaminen auttoivat projektin onnistumisessa konseptivaiheesta käyttöönottoon."

-- Amos Ahola, Senior Manager, Communication and Branding, Wärtsilä

Näytä referenssi

Siirry HiQ Finland Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland Oy:n referenssit

HiQ Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Parempaa journalismia mallintamisen kriteerein
7 lupaavinta terveyden ja hyvinvoinnin startupia Suomesta
Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia