Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

HiQ Finland kokemuksia

HiQ Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka HiQ Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHaminan Energia valitsi HiQ:n kehittämän frendsin uudeksi integraatioalustakseen

"Saimme hyvää palautetta järjestelmästä verkostojemme kautta ja päädyimme valitsemaan frendsin uudeksi integraatioalustaksemme. Käyttöönotto oli kevyt ja sujuva ja pääsimme nopeasti alkuun järjestelmän kanssa. Lisäksi tarvittava infra on kevyempi kuin aiemmalla ratkaisullamme, joten olemme erittäin tyytyväisiä valintaamme. Meillä on paljon liiketoimintojen kannalta kriittisiä.."

-- Jari Leskinen, ICT-Manager, Haminan Energia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSt1 valitsi HiQ:n mobiilisovellustensa tukikumppaniksi

"Panostamme mobiilipalveluihimme ja haluamme tarjota asiakkaillemme jatkuvasti kehittyvät ja vakaat sovellukset. HiQ:n palvelu nopeuttaa ongelmanratkaisua, pitää huolen päivittyvistä mobiilialustoista ja vapauttaa omaa henkilöstöämme uusien palveluiden suunnitteluun ja kehittämiseen."

-- Linda Pihl, Head of Digital, St1 Nordic Oy

Näytä referenssi

ReferenssiNurminen Logistics – Biztalkista FRENDS-hyperautomaatioalustaan

"Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme ja tavoitteemme on lisätä automaation hyödyntämistä sekä asiakkaidemme suuntaan, että omassa toiminnassamme. HiQ:n kokonaispalvelu vastaa tarpeeseemme – ajatus RPA:n ja integraation yhdistämisestä on järkevä ja tehokas. "

-- etri Luurila, CIO, Nurminen Logistics

Näytä referenssi

ReferenssiKuopion Energia valitsi RPA-haasteeseensa HiQ:n Hyperautomaatioratkaisun

"FRENDS integraatioalusta on hoitanut integraatiomme ja prosessiautomaatiomme erinomaisesti ja luotettavasti. Nyt laajennamme keskitetyn prosessiautomaation kattamaan myös ohjelmistorobotiikan nauhoituspohjaiset automaatiot."

-- Jami Miettinen, ICT–päällikkö, Kuopion Energia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaaliset työkalut helpottavat Eltelin työntekijöiden arkea

"Kehitämme aktiivisesti loppukäyttäjäpalveluitamme ja pyrimme jatkuvasti hyödyntämään uusia, digitaalisia ratkaisuja koko organisaation toiminnan tehostamiseksi. Valitsimme Office 365 kumppaniksi HiQ:n, jolla on laaja kokemus vastaavista palveluista. Selkeä palvelukokonaisuus ja aiempi toimiva yhteistyö tukivat HiQ:n valintaa."

-- Terje Berg, Director of Infrastructure & End User Services, Eltel Networks

Näytä referenssi

ReferenssiAalto Yliopisto - RPA ja APIt

"With FRENDS we are able to operate and understand everything without technical knowledge."

-- Patrick Maltusch, Head of Integration, Aalto University

Näytä referenssi

ReferenssiEltelin moderni prosessiautomaatio

"Olemme viime vuosina harmonisoineet tietojärjestelmiämme ja luoneet yhtenäisen tavan käsitellä useissa eri maissa toimivia asiakkaita. Laajentuvan yhteistyön myötä voimme tarjota lisäarvoa asiakkaillemme ja ottaa uudet yhtenäiset palvelukonseptit käyttöön kaikilla markkinoilla kustannustehokkaasti ja ketterästi."

-- Tea Kaivoluoto, CIO, Eltel Networks Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOmaSATO - Kotisi taskussa

"Yhteistyö HiQ:n kanssa sujui erittäin hyvin. Projektien aikana ilmenee aina haasteita, mutta ne pystyttiin hyvin ratkomaan asia kerrallaan eikä mistään merkittävästä asiasta jouduttu tinkimään."

-- Johannes Ervamaa

Näytä referenssi

ReferenssiST1 Snarveien - Kanta-asiakkuus mobiilisti

"Yhteistyö HiQ:n kanssa on sujunut´erinomaisesti. Kuuntelette toiveitamme ja keksitte loistavia teknisiä ratkaisuja, joilla voimme ratkaista tarpeemme"

-- Nina Røsland, Head of Retail Sales, ST1 Norge

Näytä referenssi

ReferenssiAlko - Uusi intranet

"HiQ on meille hyvä kumppani sisäisen viestinnän ja työtapojen muutoksessa"

-- Maritta Iso-Aho, Alkon viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiÅbo Akademin moderni intranet

"Lopputuloksesta tuli juuri sellainen kuin pitikin: uusi intranet toimii oppaana arjessa niin henkilöstölle kuin opiskelijoillekin. Oli hienoa saada kaikki sisällöt kahdella kielellä" "HiQ:n kanssa on kiva tehdä töitä, ja projekti eteni hyvällä fiiliksellä. Olen koko ajan luottanut HiQ:n asiantuntijoiden ammattitaitoon"

-- Thurid Eriksson, Åbo Akademin

Näytä referenssi

ReferenssiOras Groupin ja HiQ:n kumppanuus laajenee: Uusi intranet rakentui ketterästi ja joustavasti

"Sivuston selkeyttäminen, nopeuttaminen ja mobiilikäytön parantaminen olivat tärkeimpiä tavoitteita intrauudistuksessa. Vanhaan intraan oli koodattu toiminnallisuuksia, jotka olivat ajan saatossa menneet rikki. Uudessa halusimme käyttää mahdollisimman paljon Microsoftin oletustoiminnallisuuksia. "

-- Aki Saurimaa

Näytä referenssi

ReferenssiMTV:n ja HiQ:n strateginen kumppanuus vastaa ketterästi liiketoiminnan vaatimuksiin

"HiQ:n ketteryys ja ammattitaito vastata nopeasti muuttuvaan tarpeeseemme. Yhteistyö sujuu erinomaisesti, se on erittäin mutkatonta, hauskaa ja itseohjautuvaa. Kumppanuudelta haluamme jatkuvaa vuoropuhelua ja molemminpuolista liiketoiminnan kehitystä. Uskomme, että HiQ:n kanssa voimme innovoida uusia vielä ennennäkemättömiä palveluita, jotka hyödyttävät molempia osapuolia." "

-- Petri Haverinen

Näytä referenssi

ReferenssiPaperinkeräys otti HiQ:n FRENDS -integraatioalustan käyttöön

"FRENDS integraatioalustan myötä saimme datan turvattua ja poistettua kuormittavaa manuaalityötä. FRENDS mahdollistaa myös uuden tulevan ERP-järjestelmän yhdistämisen muihin liiketoiminnan sovelluksiin, joka ei olisi ollut toteutettavissa järkevästi ilman tämän kaltaista ratkaisua ja HiQ:n tarjoamaa integraatioiden ulkoistuspalvelua. "

-- Olli Kaure

Näytä referenssi

ReferenssiModernit työtavat juurtuivat Lindströmille uuden intranetin myötä

"Projekti sujui HiQ:n kanssa erinomaisessa yhteistyössä ja saimme tukea kaikissa projektin osa-alueissa joustavasti ja ammattitaidolla. HiQ:n kanssa on helppo toimia ja saimme juuri sitä mitä tarvitsimme: osaavan, luotettavan ja aktiivisen kumppanin, jolla on prosessi kunnossa ja jonka kanssa on mukava sekä helppo tehdä töitä," kertoo projektipäällikkö Tarja Hämäläinen.."

-- Tarja Hämäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiViestilehdet oy valitsi FRENDS -integraatioalustan

"Valitsimme FRENDS-integraatioalustan nopeuttamaan ja tukemaan meidän IT-järjestelmien uudistusta. Tutkimme markkinoilla olevia ratkaisuvaihtoehtoja yhteistyössä Melkki IT:n kanssa ja HiQ:n integraatioalusta soveltui parhaiten meidän tarpeisiin. Nyt voimme hyödyntää eri sukupolvea edustavia järjestelmiä ja korvata niitä joustavasti hankkeemme edetessä. Erityisen tyytyväisiä olemme.."

-- Kimmo Kallionalusta

Näytä referenssi

ReferenssiHMD Globalille käyttöön HiQ Elevate Office 365 palvelut

"HiQ:n kanssa oli helppo tehdä yhteistyötä, ja saimme heiltä palvelun, joka tuki liiketoimintamme nopeaa käynnistymistä. Olin erittäin tyytyväinen erityisesti HiQ:n joustavaan työotteeseen joskus tiukassakin aikataulussa. HiQ:n laaja kokemus yhteistyöstä ja tekniikasta auttoi meitä saamaan Microsoftin alustasta kaiken hyödyn irti.” "

-- Jukka Antikainen

Näytä referenssi

ReferenssiTeboil ja Frends – 30-vuotta yhteistyötä

"Olemme tyytyväisiä FRENDS-integraatioalustan luotettavuuteen, turvallisuuteen ja nopeuteen sekä HiQ:n palveluihin. FRENDS-alustan avulla pidennämme vanhojen järjestelmiemme käyttöikää jopa kymmenen vuotta, sillä voimme käyttää vanhoja ja uusia järjestelmiä rinta rinnan”, Teboilin tietohallintojohtaja Tuukka Vepsäläinen sanoo. Vanhojen järjestelmien modernisointi aiheuttaa.."

-- Tuukka Vepsäläinen

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ auttoi Trafia luomaan mobiiliajokortin prototyypin

"Simo Karppinen, Trafi simo.karppinen@trafi.fi +358 50 384 3086"

-- Simo Karppinen

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ ja Eltel laajentavat yhteistyötään Puolaan

"Olemme iloisia, että strateginen kumppanuus laajenee nyt myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja voimme rakentaa tulevaisuuden palveluita Puolasta käsin."

-- Tea Kaivoluoto, Tietohallintojohtaja, Eltel Networks Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHiQ toteutti Wärtsilän globaalin Microsoft Office 365 konseptin ja intranetin

"Yhteistyö HiQ:n kanssa toimi hyvin – työskentelimme yhtenä tiiminä. Erityisen tyytyväinen olen siihen, että meidän maailmanlaajuinen hanke toteutui aikataulussa. HiQ:n laaja kokemus työyhteisöviestinnästä ja teknologiaosaaminen auttoivat projektin onnistumisessa konseptivaiheesta käyttöönottoon."

-- Amos Ahola, Senior Manager, Communication and Branding, Wärtsilä

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin HiQ Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

HiQ Finland Oy:n referenssit

HiQ Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia