Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hailer Oy

Hailer on kommunikaatioalusta helpottamaan yrityksen tai yhteisön arkea. Hailerin avulla voit hoitaa sisäisen viestinnän ja tiedottamisen, voit esim rakentaa myynnille ja projekteille pipelinet. Hailerin avulla yhdistät datan ja kommunikoinnin.

Hailer Oy - Yritysesittely

Hailerin tarina alkoi inhouse projektina Porvoolaiselle Lamor Corporation Ab:lle joka on maailman johtava öljyntorjuntaan erikoistunut yritys.
Hailer spinnattiin omaksi liiketoiminnakseen kesällä 2016, jonka jälkeen tuotetta on myyty noin 100 yritykselle ja yhteisölle. Haileria käytetään mm. Sisäisen kommunikaation parantamiseen, asioista tiedottamiseen, myynnin seuraamiseen, projektien hallintaan, asioiden kalenterointiin ja perinteiseen pikaviestittelyyn.

Hailerin taustalla toimii myös Piwoot -raportointityökalu, jolla pystyy tuottamaan raportteja niin Hailerin omasta datasta kuin ulkopuolisesta datalähteistä.

Hailer on moderni työkalu joka yhdistää parhaimmillaan sisäiset viestintäkanavat (sähköposti, whatsapp, slack) CRM- ja projektityökaluihin.
Työntekijöitä 15
Y-tunnus 2772571-4
Perustettu 2016
Www www.hailer.com
Puh +358403516789
E-mail info@hailer.com
Toimipaikat Porvoo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Hailer - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Hailer - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Hailer - Referenssit

Hailer - Bloggaukset

Hailer - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Hailer - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Hailer kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku