Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Haallas Finland kokemuksia

Haallas Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Haallas Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTyösuojeluhallinto – Pitkä yhteistyö terveen työelämän turvaamiseksi

"Käyttäjätutkimus antoi kattavan kuvan Tyosuojelu.fin nykytilasta ja vahvisti käsitystämme verkkopalvelun kehittämisen painopisteistä. Haallaksen tiimillä on ollut ratkaisukeskeinen ote kehittämistyössä esiin nousseisiin kysymyksiin."

-- Katariina Oranen, verkkopalveluasiantuntija, Pohjois-Suomen aluehallintovirasto

Näytä referenssi

ReferenssiHansel – Palvelukokonaisuus sujuvien hankintojen takaamiseksi

"Yhteistyö Haallaksen kanssa on sujunut mutkattomasti ja sujuvassa yhteistyössä. Haallaksen kanssa Hansel on digitalisoinut tärkeimmät liiketoimintatarpeensa ja vauhdikas kehitystyö jatkuu edelleen, laadusta tinkimättä. Tiimin kokoonpanon vaihtuvuus on ollut vuosien varrelta pientä, ja tarpeiden kasvaessa myös tiimikokoa on saatu joustavasti kasvatettua. Haallas on Hanselin.."

-- Piia Laajala, palvelupäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Haallas Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Haallas Finland Oy:n referenssit

Haallas Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia