GORDION AVAA TALOUSOHJAUKSEN SOLMUT Kun johdon raportointi, tilanteen lähempi analysointi, budjetointi ja ennustaminen tai konsernitilinpäätös tai näihin liittyvät toimintaprosessit ovat kehittämisen kohteena, käänny puoleemme. www.primavista.com

Gordion-talousohjaus Oy Perustiedot

Yritysesittely

Gordion-talousohjaus Oy on johtamisjärjestelmien ja talousohjauksen asiantuntijayritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään tehokkaasti nykyisten järjestelmien tuottamaa tietoa sekä kehittämään tiedon jalostusta johtamistehtävän tarpeisiin.

Primavista on kehittämämme Business Intelligence-ohjelmistokokonaisuus liiketoiminnan hallintaan: monipuoliseen johdon raportointiin ja tilanneanalysointiin, budjetointiin, ennusteisiin sekä viralliseen konsernitilinpäätökseen – asiakasyrityksen koosta ja toimialasta riippumatta. Sen moduuleja ovat Raportointi, Suunnittelu, Grafiikka, Mittaristo, Konsernitilinpäätös, Järjestelmän hallinta ja ylläpito.

Riippumatta siitä, ajetaanko Primavistaa omassa lähiverkossa vai SaaS-palveluna, käyttö on pilvipalvelun kaltaista. Katso https://www.primavista.com
Työntekijöitä
7
Y‑tunnus
0728535‑2
Perustettu
1989
www
Email
info@gordion.com
Puh
09 41343611
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Taloushallinto, BI ja raportointi

Erikoisosaaminen: Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia:

Toimialakokemus: Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Rakentaminen, Kiinteistöala, Valmistava teollisuus, Kauppa, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Julkishallinto, Koulutusala

Tarjonnan tyyppi: Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Johtamistyö, Konsultointi

Omat tagit: Gordion-talousohjaus, b2b, Business Intelligence, Budjetointi, business support system, dashboard, Data warehouse, ennustaminen, johdon raportointi, Myynnin johtaminen, raportointi ja analysointi, raportointiratkaisut, sql, Budjetointi ja ennustaminen, Business Analytics, Business Management, johtamisen työpöytä, johtamisjärjestelmä, Konsernitilinpäätös, Liiketoiminnan ohjaus, Liiketoiminnan suunnittelu ja seuranta, raportointi, SaaS, Talousohjaus, tiedolla johtaminen, Tulosbudjetointi

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

post_image

Gordion-talousohjaus Oy on avainhenkilöidensä MBO-kaupalla Nokia Informaatiojärjestelmistä vuonna 1988 perusta­ma johtamis­järjes­telmien ja talousohjauksen asiantuntijayritys. Pitkän työkokemuksen ohessa meille on leimaa antavaa korkea ammattitaito, työskentelymoraali ja asiakkaistamme välittäminen. Meillä vallitsee vahva tiimitoimintatapa tarkoittaen mm. että jokainen tietää kaikista asioista ja mm. tuotekehitysmietteet mietitään yhdessä sekä asiakasprojekteissa työskennellään työpareittain. Näin mm. teemme jatkuvaa Primavista-ohjelmistomme tuotekehitystä. Meillä viihtyy, kun on mieltymys kaltaisemme yrittäjähenkisen pienen tiimin tarjoamaan innostavaan ja vapaaseen, mutta haastavaan työ­ympäristöön, jossa taito itsenäiseen, pitkäjänteiseen sekä tuloksekkaaseen työskentelyyn on perusedellytys. Kyky ottaa vastuuta ja toimia sekä itseohjautuvasti että kurinalaisesti kuuluu olennaisiin henkilö­ominaisuuksiin.

 

Toimintamme ydinperiaate on toiminnan pyörittäminen tulorahoituksella, mikä on ollut vaativa tie, mutta sujunut hyvin. Saimme juuri Suomen Asiakastiedolta Platina-plakaatin, tarkoittaen toimintaa viimeiset kymmenen vuotta peräkkäin AAA-luottoluokituksella.

 

Myyntipuolen tehtävissä tulee olla myynti-, markkinointi- ja palveluhenkinen persoona, jolla on luontainen halu sekä kyky paneutua pitkäjänteisesti markkinointi- ja myyntityöhön sekä aikaan­saamiensa asiakas­suhteiden edelleen kehittämiseen. Tämä ei ole toimialasidonnaista eikä tavara­kauppaa, vaan ennen muuta asiantuntijapalveluiden luovuutta vaativaa myyntiä ja toteuttamista, missä yhteistyökyky sekä asiakkaidemme että tiimimme kanssa on olennaista. Myyntityössä kohtaamme asiakkaan avainhenkilöitä (keskeisimpinä talousjohtajat sekä controllerit, talous- ja laskenta­päälliköt) silmästä silmään ja näin pääsemme tutustumaan eri toimialojen yrityksiin sekä niiden johtamis­järjestelmiin ja toimintamalleihin sisältä käsin. Niinpä pärjätäkseen näiden kontakti­henkilöiden kanssa on tehtävässä olennaista myös laskenta­toimen tietojen ja talousohjauksen terminologian sekä organisaatioiden toiminta­mallien ymmärrys.

 

Järjestelmätoimituksissa ja asiakkaiden tukipalvelussa tehtävän hoito ja asiakkaan puolen talousosaston ammattilaisten kanssaan asiointi edel­lyttää keskeisimpänä talousohjauksen tehtävien sekä kirjanpidon ja laskentatoimen tuntemusta, ei ohjelmointitaitoja. Kokemus talousosaston toistuvista raportointiin ja budjetointiin liittyvistä tehtävistä antaa tähän tukevan perustan, kokemus järjestelmien käyttöönotosta ja niiden tekniikoista on hyödyllinen lisäetu. Tukipalvelutehtävät eivät ole teknisiä (ei ohjelmointia tms. syvälle tekniikkaan menevää), vaan kirjanpito- ja muiden lähdejärjestelmien tuottamien tietojen sisäänlukua siirtotiedostojen avulla Primavistan SQL-kantaan ja sen jälkeen asiakkaan auttamista mm. organisaatiostruktuurin hallinnassa, erilaisten tunnuslukujen laskentasääntöjen laatimisessa ja tulosteiden, graafien ja mittaristojen määritte­lyssä ja näiden muokkaamisessa. Tämä edellyttää halua ja viitseliäisyyttä perehtyä Primavista-järjestelmän käyttötarkoituksiin sekä Primavistan perustamisen, ylläpidon ja käyttämisen toimintoihin.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu