Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Gofore kokemuksia

Gofore kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Gofore Oyj on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiRatkaisutoimisto jalostaa ict-ideat toteutukseen Vantaan kaupungilla

"Tulevaisuudessa jokainen kunnan johtaja on digijohtaja – ja jokainen budjetti digi-budjetti. Siksi kaikkien päätöksentekijöiden tulee ymmärtää digitaalisuutta."

-- Antti Ylä-Jarkko, Tietohallintojohtaja, Vantaan kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiPäiväkodin arki vanhempien käden ulottuville

"Vanhemmat voivat nyt helposti järjestellä perheen menoja ja aikatauluja keskenään – tästä on tullut kiitosta."

-- Sirpa Puumalainen, Espoon kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkopalvelu johdattaa koulutuspaikkaan perille asti

"Koulutustiedot ja useat hakulomakkeet löytyvät Opintopolusta. Tunnistautumisen kautta hakijalle on tarjolla myös muita palveluja. "

-- Laila Puranen, OPH

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin kaupunki ideoi digitaalisia palvelujaan yhdessä lapsiperheiden kanssa

"Työpajat järjestettiin todella ammattitaitoisesti ja saimmekin niistä erittäin hyvää palautetta. Itse pidin näytelmällisestä osuudesta, ja muutkin fasilitointitavat veivät aihetta hienosti eteenpäin."

-- Heli Rantanen, Helsingin kaupungin 6Aika Avoin osallisuus ja asiakkuus -hankkeen projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiGofore vauhdittaa Voithin IoT-kehitystä

"Goforen valtti on käyttäjäkeskeisyys ja nopeus digitaalisten tuotteiden kehityksessä. Yhteisiä projektejamme on leimannut nopeus, jolla ideat toteutetaan toimivana koodina, eikä vain konsepteina piirustuspöydällä. Yhteistyö on kehittänyt ketterää toimintakulttuuria Digital Solutions -yksikössämme."

-- Dr Teemu Tunkelo

Näytä referenssi

ReferenssiPaikallinen hakupalvelu kampittaa kansainvälisiä jättejä

"Markkina digitalisoituu jatkuvasti, ja muutos on nopeaa, joten reagointi- ja muuntautumiskyky on meille ensiarvoisen tärkeää."

-- Lauri Halkosaari

Näytä referenssi

ReferenssiEdelläkävijyys tulevaisuuden kilpailuetuna

"Kun suuressa vaarallisten nesteiden säiliössä mittaustulos vastaa aina todellisuutta alle sadan litran tarkkuudella, saavutus on enemmän kuin riittävä."

-- Tero Seppänen, Lassila & Tikanoja

Näytä referenssi

ReferenssiAIRD Maailmanluokan IoT-sovellus Miamin messujen vetonaulaksi

"Jatkuva kommunikaatio ja käytössä olleet tehokkaat menetelmät varmistivat, että keskityimme koko ajan oikeisiin asioihin ja että ratkaisuja voitiin tehdä paitsi nopeasti myös aidosti meidän tarpeisiimme."

-- Simo Mönkkönen, AirD

Näytä referenssi

ReferenssiKuljettajatutkinto uudelle vuosituhannelle

"Hyvin pitkään mietittiin, minkälaisella käyttöliittymällä tämä saadaan toteutettua. Emme sitten keksineet mitään yksinkertaisempaa kuin sormi."

-- Mika Hotti, Trafi

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakasdialogi ja Lean keskiössä

"Palveluidemme kehittämistä ohjaa joustava Lean-ajattelu ja vahva asiakaslähtöisyys. Olemme suunnitelleet Työterveyslaitokselle yhteisen työhuoneen, jossa tuoteomistajamme ja Goforen asiantuntijat työskentelevät. Viestintä on välitöntä ja päätöksenteko nopeaa."

-- Mikko Mäkipää, Työterveyslaitos

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalinen opiskelijakortti taskussasi

"Kehitysprojektin luonne ja aikataulupaineet vaativat tiimiltä ensiluokkaista ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä. Goforen asiantuntijat toivat tiimiin vahvan osaamisen lisäksi myös freshin kyseenalaistavan otteen, joka auttoi kehittämään tuotetta mahdollisimman käyttäjälähtöisesti. Yli 20,000 käyttäjää ensimmäisen viikon aikana kertoo siitä, että hyvällä tiimillä nopeus.."

-- Sauli Böhm, Frank

Näytä referenssi

ReferenssiAndritzin asiakkaiden tarpeet selvitettiin palvelumuotoilun keinoin

"Goforelaisten ote oli hyvin järjestelmällinen, ja heistä huokui kokemuksen tuoma ammattitaito. Hyödyimme suuresti siitä, että kehitysprojektimme alkuvaiheesta lähtien viestintä oli sujuvaa. Tämän ansiosta kaikille työntekijöillemme oli selvää, mitä projektilla tavoittelemme."

-- Seppo Silenius, Tuotepäällikkö, Andritz

Näytä referenssi

ReferenssiSähkönjakelun hallinta intuitiiviseksi käyttäjien ehdoilla

"Syvällinen ymmärrys käyttäjien tarpeista on ohjannut suunnittelutyötä jo vuosia. Goforen asiantuntijoiden apu ja erityisosaaminen on ollut arvokasta koko design-prosessissa sekä vuorovaikutuksen ja visuaalisuuden suunnittelussa. "

-- MIKAEL MOLANDER, Product Manager, ABB Grid Automation Products

Näytä referenssi

ReferenssiYrityskulttuuri tukee digitaalisia muutoshankkeita

"Olemme saaneet yrityskulttuurin kehittämiseen impulsseja ja tuoreita ideoita. Käytännön toteutuksen lisäksi muutoksen tuki Goforen konsulteilta on ollut arvokasta."

-- Leena Parvio, Henkilöstöjohtaja, Tampereen Sähkölaitos

Näytä referenssi

ReferenssiLiikennevirasto modernisoi liikenteenohjausjärjestelmiä

"Meillä ei ole testauspuolen osaamista, joten Gofore alihankkijoineen on huolehtinut laadunvarmistuksesta. Olemme tarvinneet lisäkäsipareja myös hankintapuolella sekä hyödyntäneet goforelaisten vahvaa osaamista niin tietoarkkitehtuurista kuin projektinhallinnastakin."

-- Markus Nilsson, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiKansallinen palveluarkkitehtuuri luo Suomeen yhteentoimivan digitaalisten palvelujen infrastruktuurin

"KaPA:n palveluja rakennetaan käyttäjäkeskeisten periaatteiden mukaisesti. Goforen asiantuntijat ovat mukana kaikkien neljän hankkeen ketterissä kehitystiimeissä. Asiantuntijoiden osaaminen on korkeatasoista ja yhteistyö Goforen kanssa on toiminut hyvin."

-- Janne Viskari, Väestörekisterikeskus

Näytä referenssi

ReferenssiTehokas jäänmurtotoiminta tarvitsee toimintavarman ja käyttäjäystävällisen koordinointijärjestelmän

"Tiedon jakamisen merkitys it-järjestelmien kehityksessä kasvaa jatkuvasti, erityisesti kansainvälisessä meriliikenteessä. Uudistammalla ja optimoimalla järjestelmän tiedonsiirtoratkaisut varustaudumme järjestelmien välisiin tiedonsiirtotarpeisiin sekä viemme digitalisoinnin tasoa astetta korkeammalle."

-- Seppo Korpela, Liikennevirasto

Näytä referenssi

ReferenssiAlma Median liiketoimintaa tukevat integraatiot auttavat digitaalisten mediapalvelujen kehittämistä

"Järjestelmien integroiminen on ollut ketterää ja kustannustehokasta. Erityisen tyytyväisiä olemme olleet palvelun luotettavuuteen ja suorituskykyyn."

-- Simo Syrjänen, Alma Media

Näytä referenssi

ReferenssiYlelle visuaalinen työkalu strategiseen julkaisusuunnitteluun ja johtamiseen

"Vaikuttavaan sisältöjen julkaisemiseen tarvitaan työkalut, jotka tukevat visuaalista suunnittelua, johtamista. Työkalu tukee myös julkaisukokonaisuuden tasolla asiakkuuksien ohjautuvuutta ja läpinäkyvyyttä."

-- Jari Lahti, Yle

Näytä referenssi

ReferenssiOP halusi hyödyntää asiakastietoa paremmin kehitystyössä

"Tutkitun tiedon avulla ymmärrämme fokusoidummin yritysasiakkaidemme – myös pienempien asiakasryhmien – tarpeita. Teemme OP:ssa jatkuvaa palvelukehitystä sekä yritys- että henkilöasiakkaille."

-- Matti Annala, OP

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore Oyj:n referenssit

Gofore Oyj:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia